Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Üzgünüm. Herhangi bir bilgim yok.
KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Simdi giremiyorum hic denemedim suan fiba kullanıyorum dolar ve avro ile alınıyordu ben giriş seklini söyledim ama hesap olarak kullaniliyormu bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Ne yapalım başka şekli yokmu bunu almanın görünmüyor sl deyince gbp çıkmıyor
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Dostum alınmıyor çıkmıyor al da görünmüyor gbp
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()Yok dostum giriyorum ama al da gbp çıkmıyor tl euro ve dolar çıkıyor kurlarda da gbp gümüş yok sanırım alınmıyor
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Gumus ala girin oradan hesaplara girip gbp seçin
0BeğenmedimŞikayet
KISMETM ()sterlin ile kuveytte gümüş alabilirmiyim hesabımda gbp var al deyince görünmüyor yardım
LoRdLy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Teşekkürler hocam hayırlı geceler dilerim
Executive için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Bu ay yokmu hocam ins cikar terste yiz
1BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Rica ederim bol kazançlar.
Executive için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()03 Kasım 2022 Perşembe günü saat 15: 00- İngiltere Merkez Bankası(BoE), "Faiz Kararı", "Para Politikası Toplantı Tutanakları" ve "Para Politikalarını açıklayacak.
Muraatakcaa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Executive ()Emeklerinize sağlık. Bende yeniden alım fırsatları vereceğini ve geleceğinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Hocan gbp faiz kararı ayın kaçı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Artikk grafik çalışsın hocam yarın verilerle güzel şeyler yapsınlar da İngiltere artık bbirseyler yapmalı dönsün kısa zamanda 22 lere insallah
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Benim zaten maliyetin 21.60 din 2 ay önce aldım abi mecbur bekliyorum yani yarın İngiltere verileri varmış ona bakicamm sonra Perşembe Fed tutanakları bunları görmemiz lazim
1BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Görüntü öyle görünüyor ancak dxy den beklediğimiz düşüşler gelmezse biz de bekleneni alamayız. Temkinli olun lütfen. Ful işlem yapmaktan sakının.
Genzo34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Anladimm hocamm zaten ciziminiz de bu bölgeden sağlam destek alıp döneceğini söylemiştiniz şuan alım fırsatları veriyor dolar endeksi düzeltme yapması gerekli şuan 113
2BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Bu noktada ciddi destek buldu ancak dolar endeksi riski artıyor. Benim çiziminde bu bölgeden tepki geleceğini öngörmüştüm. Sıkı takip eden için alım fırsatları vermeye devam ediyor. @Genzo34
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Rica ederim bol kazancınız olsun.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Elinize sağlık değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()20.50 den döner mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Abiii dolar a parite yapim mi sence biraz daha bekliyim mi 20 Ekim'de MB puan indirimi yapicak dolar. a yansır bu sterlin go dusser mi dahabda sence 27 Ekim'de de euro faiz artışı var nasıl pozisyon almaliyim
0BeğenmedimŞikayet
LoRdLy ()Rica ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Elinize sağlık teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()Günaydın hocam düşüş devammi