Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnşallah tecrübe ile bunuda hep beraber aşacağız
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Hoş buldum, teşekkürler
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Son iki çıkışımi tam zamanında yaptım ama alim zamanlamami ayar layamadim bu seferde :)
Ama yinede her ikisinde de %7-8lık bir kar avantajı elde ettim
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Takipteyim zaten. Uye degil iken bile takip ediyordum. Hatta kisisel gorusteki dongulerle ilgili paylasiminin ekran goruntuleri var bende. Bu vesile ile selam ve saygilarimi iletiyorum kendisine @calculator_
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Evet bende keyifle okudum ay takvimi mevsimler döngüleride takib etmekte fayda var, bu konuda @calculator_ üstadımızda kıymetli bilgiler paylaşıyor.
Eagle13 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Aynen bende. Ikisinin sohbetini keyifle ve ilgiyle okudum. Yazdim yazdim dusmedi :))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hasan üstadım döktürmüşsünüz @Esadcan1 hoşgeldiniz ilgiyle takip ediyorum yüreğinize sağlık.
3BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şu cikislari doğru zamanda yapsak varya)
2BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()The economi dergiside aynı şeyi söylüyor aslında
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Hocam aklında bulunsun gecen seneki gibi kasım sonu bir düzeltme gelebilir . ben kasım 20-25 gibi bir çıkış yapacağım ins.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yaklasinca burda yazarım bende ozmana çıkacağım
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()O zaman ilk Çeyrek sonu . zaten bir çok yatırımcı martta çıkıp mayısta tekrar girmeyi düşünüyor. Şuan erken ama benimde planım o yönde idi.
Yalnız endeks hedefi 4500 temettü lere kadar. Olabilir mi
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yabancı yoğun girişi 2700 lerde bekliyor onlarda ki 2024 vadeli ozmaan portföy kuracagiz tekrar
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yok ben yeni yılda ilk Çeyrek te bekliyorum yani şöyle benim 3 finasci ile wp grubu var onlarda bu şekilde bekliyor
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Super bir düzeltme bekliyorsun o zaman hocam.
Bu düzeltme gecen seneki gibi kasım sonu aralık başına denk gelir mi
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yok öyle aynen ya Tekfen ASELSAN ve daha neler o sebebten yatırımcı olmak. lazim aslında bende bu furyadan sonra ful çıkıp 2700 lerde sağlam bir portof kurcam tekrar ama o %150 konusu kesin haklısın)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Estağfurullah hocam.
Yalniz şu al- sat ve uzun vadeli kâğıtları iyi ayristirmamiz lazim hocam.
Kar alıp sattigim bir çok hissenin arkasından bakiyorum şu an.
Kendime ilk yaptığım portfoyle devam etseydim 7 ayda %150 yapmıştım :)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Senin gider dediğin kağıt gider hocam bencede orneklerle mevcut ASELSAN Tekfen ) örneklerden bir kaçı birde sorudugjn vardı çok eskiden ben olumsuz demiştim ki hala oylelyim uçtu)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Teknikte doğrudur hocam eyvallah.
Yalniz temelde super bilancolar var bide bayrak formasyon oluşuyor ama nerden tepki alış kestirmek zor
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Esadcan1 formasyonu tamamlamış bir süre yatay gidebilir