Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hayırlı akşamlar üstadım
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben teşekkür ederim hayırlı akşamlar diliyorum
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık üstadım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()altın ons Alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()altın ons 1894 e gelmiş
1BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()benzer düşünüyoruz
toplamazsa sıkıntı büyür görüntüsü var evet
eyvallah sizlerede hayırlı hafta sonları
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Haftaya da buralarda kapatırsa 1894 kırılmında 1840 yolu açılır görüntüsü var... hayırlı hafta sonları
es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()sen söylemiştin bunu hatırlıyorum
şimdi başka bir konuyu soracağım Altın ons günlük grafikte net görülüyor ters fincan kulp oluşumu var ne diyorsun?
altın ons 1908 ve 1893 kırılırsa ne gibi tehlike görüyorsun? kulp boyunda aşağı kırılımı sende mümkün görüyor musun?
YTD
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Haklısın dost o zaman onstan bir süre daha bir şey beklememek gerek iyi haftasonlari ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Benjonun yukarıda 2.2 lik daha gideri var gider mi bilemem, gider tavanı hergün bir kaç kuruş yükseliyor dost...
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()En buyuk alici m. b olur rezervler artiyor olmaz ama olursa alim firsati olur
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Benjo salarsa işler fena
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Kim derdi ki bu grafik çalışacak:)
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Benim düşüncemde sizinle örtüşünce 12.00 üstünde alım yapmaktan vazgeçtim.12.00 altını girecek diye düşünüyorum. Teşekkür Ederim bilmukabele.
0BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()Sensin kardeş sen tamam sensin
As71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()biz yine de onsdan takip edelim , gramda öyle bir görüntü vardı paylaşmak istedim , onsla teyit etmemiz lazım aslında 23,8 beklentisiyle sanırım uyuşuyor ama rakamları takibe devam.. hayırlı kandiller
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()12.00 Altın da her yer parça ilk alım yerim olacak.
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()artık nasibimizde ne varsa bakalım
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Teşekkür Ederim Kardeşim. Sansin bol olsun.
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()11.88 retestini yapar. İnşallah ondan sonrada 20 olsun inşallah diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()valla grafik öyle diyor gerisini yaşayıp göreceğiz ve grafik haftalık! öyle hemen gelmez yani
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
As71 ()Yayaya daha 8 gün önce 10 küsürlerdeydi ecik çıksa hemen başlıyonuz daha görmez aşaları
Muhtar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_bombastic_es ()Filmin sonunda İslam Memiş ben dememiş miydim diyecek diyorsun
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()12 Altın da gümüş bedavadan ucuz diyorum inşallah oradan almak nasip olur ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam bunlar nasıl rakamlar burdan bile alasımız geldi :)Kandiliniz mübarek olsun hayırlı cumalar
1BeğenmedimŞikayet
Mido ()Emeginize saglik teşekkürler hocam sağolun