Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Doğru söylüyorsunuz hocam ben de bekleme tarafindanim. izlemedeyim:)
Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()acele etmeseniz yarini bi gorsek olmazmi takip edebilseniz yardimci olurum ama cekiniyorum boyle agresif hareketlerin terside agresif oluyor. Asels hatirlayin 35lere geldi bi asagi bi yukari sonra aldilar asagi 28lerden tekrar topladilar mali asagidan almak her zaman kazanctir satistan cok ben dogru yerden alisi kazanc sayarim!
Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()gidisati begenmiyorum yanliz tipki bankalarin donemi gibi cok hizli gidiyoruz bunun tersi pis olur sıkı takip edilmeli bu kadar hafifsek kaldirabiliyorlarsa inanin basina basmasi daha kolay ben muthis kaazandim su iki gunde ama asiri stresliyim sevmiyorum boyle kontrolsuz cikisida iniside! tetikte olmaya devam
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Başka bir hisseye girmek için şimdilik beklemeliyim mi sizce? ilk alim olcak çünkü. calculator hocamın da endeks uyarısı var.3556 yi geçmedikçe düzeltmenin düzeltmesi demiş. dedigi çıkıyor genel olarak döngüde.
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Sağolun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()bugun uzerinde kapanis olmali onu demeyi unuttum aksama kadar 62 uzere mumkunse 64 uzere kapanis aksayi rahtlatir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kupa_Beyi42 ()dun gitmeyen aksa sasa hekts bugun gitti bizde aksali olduk sikinti yok gecen yazmistim 62 ustu 67 hedef devami gelir insaallah izliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Hocam aksada yol nereye kadar gider.62 yi geçti diyebilir miyiz
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bugün onerebileceginiz bir hisse yokmu hocam