Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Yeni olduğunuzu bilmiyordum hoşgeldiniz kardeşim aramıza :) zamanla herkesi tanırsın merak etme :) iyiki tanımışım dediğinde olur keşke tanımasaydım dediğinde olur. Kısacası burada hertürlü insan var zamanla ne demek istediğimi daha iyi anlarsın kardeşim. Şunu asla unutma ! Kim ne yaparsa yapsın siz kendi kişiliğinizi asla bozmayın bende olsam saygısızlık yapana asla prim vermeyin ! Tekrar hoşgeldiniz bereketli kazançlar dilerim kardeşim. :)
Aslan_ysf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Amin sizede kardeşim sağolun... arada bir bakmaya çalışıyorum şimdi yine bi göz atacam bakalım son durumlar nedir?
Tuncayxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan_ysf ()Ben burda kimseyi tanımıyorum ama yorum yapan birine cevap vermek bile bence büyüklüktür adamlıktır kişisel görüşüm kimsenin yıldızına falan da takılmıyorum ilk defa bugün üye oldum buraya dikkatimi cektin cidden helal olsun aga
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Estağfurullah kardeşim ya ne hocası bizde inan hocalık falan yok burada bizden çokdaha bilgi ve tecrübeli arkadaşlar var özellikle eski üye arkadaşlar hepsine saygım var bazılarından çok şey öğrendim sağolsunlar. Hoca bana göre onlardır biz daha yolun başındayız kardeşim :) yinede yorumun için teşekkür ederim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Aslan_ysf ()Kerim hocam emeğine saygı duyuyorum çabalıyosun bizlere bi yarar sağlamak için Allah razı olsun
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim kardeşim. Bereketli kazançlarınız olsun inşallah...
1BeğenmedimŞikayet
Aslan_ysf ()Eyvallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bakın buradan itibaren takibe aldığım rasyo şuan 84 üstüne attı ve halen yukarı gidiyor ! Bunun anlamını bilen bilir. Onslar için iyi değil demektir bu özelliklede gümüş ons. Ancak oda ilelebet yukarıya gidecek değil biryerden dönecektir yani ozaman olumlu olur onslar. Şuan için ibre yukarı rasyo da bilginiz olsun... benden şimdilik bukadar. Bereketli kazançlar dilerim herkese...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu 2 gün evvel attığım grafik