Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Emekli_genç ()Selamün aleyküm
Nasılsınız
İncelediğimiz onerebileceginiz uygun bir hisse var mı?
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hayir ben günlük genelde yapamam iyi takip gerekiyor ve emin olmak
Mavimor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Ooo ne diyorsunuz... Ben sizi daha çok günlük al- sat yapıyorsunuz diye düşünmüştüm.. Bize tüyoları veriyorsunuz ya.. Öyle bağlantı kurmuşum kafamda..
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şöyle 7 TL den şişe cam var sepet kısa orta ve uzjn vadeden oluşuyor benim tümü uzun vade değil
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Diğerinde dikkatli olmak lazım
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Doğru söylüyorsunuz da... Şartlar işte...
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ama uzun vade bende BIST te kazandırır tavsiyem odur
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Vestel örnek iyidir temel teknik iyi
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Kchol mesela orta uzun vade ama bu sezon için gıda ve enerji hisesi bence öneririm olmazsa olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Çok yordum sizi ama.. Bu liste orta ve uzun vade midir o zaman?
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hocam nasıp ya senin kağıtlar hep gitti ama
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()09;45 de atıyor bu tip her sabah
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Evet farkettim hedefler bulmuş yerini
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bu sabah attığı liste ve ses kaydı ayrıca 3 finasci var yani kısaca arkadaşlarım bir çoğu borsacı veya yatirik firmasıyla. calisiyor ve iyolwrde
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Bu comse biri 8 dedi bana almadim:))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Sabah bu sabah attı bunu
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Bu liste yarınki günlük al- sat listesi değil mi? Tutmama olasılığı da var tabii...
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Ttrak geçti bile hedefi)
2BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bunu her sabah atiyor ücretli üyelik var bu sadcee örnek ok ytd asla @Mavimor