Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:46:51
EUR 35.9598 06:46:51
USD 34.5492 06:46:51
ALTIN ONS $2717.4500 06:46:51

Grafiği gönderen: Kupa_Beyi42

bu kadari da fazla sanki : ))
yan kagitlari ciktik al sat nakti de var bilsek haberi alim yapardik lakin biz temel ve teknige dayali alimlarla bu kadarini yapabildik bereket versin bugunde zarardayim diyen cikarsa pes dogrusu ben olsam uzak dururdum bistten! herkese hayirli olur insaallah yarin acilisla beraber herkes eli tetikte takip edebilir yani ben oyle yapacagim en azindan Allahtan bos gunum o da sansima :)

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Neriman4605 ()

Maalesef hepsini çıkmıştım . aksa dışında

Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

eregli zaten yokmuydu hocam sizde?

Eregl 30.98 destek 31.64 uzeri 32.46 izlenir.

Asels 31.12 destek 32.46 uzeri 33.90 izlenir.

Sadece bugunluk takip icindir!

Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neriman4605 ()

Ana kağıt olarak ASELSAN ve ereğli tekrardan düşünsem Miki hocam

Kupa_Beyi42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kupa_Beyi42 ()

kismet degilmis demek hocam ne diyeyim degisik bir gun oldu umarim yarinda iyi olur yetisirse sabaha yeni bir kac kagit daha bulmaya calisiyorum endeksin bu denli yukselecegini kimse bilemedi zaten ki yan kagittan ziyade tavan serileri bist 30 ana kagitlardan yana bi gariplik var bu kadar kolay oynatilmalari tuhaf geiyo bana persembe ve cumayi bende bos gecmistim hocam riski azaltmak icin epeyce boldum nakti %3-4 yapan devam edemeyen kagitlari bosalttim yuruyeni tuttum haftaliktan bi akcns biraktim ana kagitlarim zaten duracakti inanin cogumuza surpriz oldu sabah ne olacagini bende bilmiyorum bir yol haritam var elbet madem ana kagitlarda yogunluk takip edecegimiz yer endeks olmali en azindan benim icn

Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neriman4605 ()

Hocam, ben bugün o kadar yoğun birgün gecirdimki Perşembe sattıklarımi bugün geri almaya fırsat bile bulamadım maalesef. anliyacaginiz aksa dışında ful tl de kaldim:(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum