Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:51:59
EUR 35.9598 11:51:59
USD 34.5492 11:51:59
ALTIN ONS $2717.4500 11:51:59

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
euro - USD PARİTESİ
(GÜNLÜK)

Grafik günlüktür... Orta vadeye hitap eder. Daha önce paylaştığım grafikteki 1.1234 denemesi başarıyla gerçekleşti. Orada 1.123 rakamı kırılırsa tam bir ters parite zamanıdır demiştim. Şimdi ise herşey parçalı. Mevcut durum güncellemesi adına;

MACD negatif kesişi yaptı. 0 hattının Altın a düşmemesi dileğim. Bu düşüş artan dolar ile değil de sabit dolar düşen euro ile olursa açık söyleyeyim gözyaşımızı silmeye bir Allah'ın kulu bile gelmez.

RSI göstergesi tekniğine uygun. Negatif veya pozitif bir uyumsuzluk yok.

Mumlar üzerindeki Alligator (timsah) avını aldı çeneyi kapatıyor. Bu biraz daha salma yapabilir manasında.

Ancak; Grafikteki üçgen içindeki her hareket kabulümdür. Yatay yükselen trendin dibindeki fiyat hareketleri olarak düşünürüm. Kırarsa siyah bantlardan birine düşer. Seç beğen al durumuna geçeriz.

Sanmıyorum, belki de sanmak istemiyorum...

Bugün ikindin saatlerinde "1.111 =)" şeklinde bir mesaj atmıştım. Şu anda 1.113... Ancak dediğim gibi üçgenin dibine kadar benim için sorun yok. Daha aşağısında hepimiz için sorun var=)

Özetle üçgene iyi bakın, üçgeni sevin, üçgeni koruyun...

Herkese bol kazanç...

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@gişecii arkadaşım alt yorum işinize yarayabilir...
@zor_anlar yakalnmadım arkadaşım, kar aldım euro ortalamamı 4 kuruş düşürdüm.
@tarbaz5101 @Alp_58 teşekkürler, Allah razı olsun.

0BeğenmedimŞikayet

volki33 ()

1, 10 lar geliyor sankim

2BeğenmedimŞikayet

Fx_trader ()

Elinize emeğinize saglik.
Grafiğe sağından baktım, solundan baktim en iyisi uzun bir tatil yapmak olacak.

Hepinize sağlık ve mutluluk dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

cesurIstanbul ()

eline saglik Hilal hanim... emegine tesekkurler.

0BeğenmedimŞikayet

KurumanT ()

@karahilal iyi akşamlar; 1, 1190, 1, 1180 1, 1175 ten parçalı usdleri euraya geçtim, bi parça daha usd var, buralardan geçmelimiyim, sabahı beklesem mi?

0BeğenmedimŞikayet

OsmanMelih ()

Yani 1, 13xx görünce euroya pariteye geçişi tavsiye ediyorsunuz
Daha aşağısını beklemeyelim

0BeğenmedimŞikayet

zararbaz ()

hilal hanim,

endeks grafiginde, gunlukte, sanki buralarin uzerinde endeks icin sikinti var gibi durmuyor mu?

bir de eur chf grafigi attim az once, ne dusunuyorsunuz?

1BeğenmedimŞikayet

tutamayankamon ()

katılıyorum güzel insan 1100 kırılırsa soluğU 1. 0860 larda alırız

0BeğenmedimŞikayet

dolarcan ()

3 gen candir can dolarcan ın bitanesi o : =)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum