Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Doalrında diğer paralar gibi bir noktadan sonra çakılacağını tahmin ediyorum. Elle tutulur hiç bir tarafları yok. Türkiyenin onlardan her bakımdan güçlü olduğu zaten ortada.
İnşaallah 130 dolar ı çok uzun zaman geçmeden görürüz de yükseliş başladı artık diyebiliriz.
Ama şu an çok erken daha 26,70 i bile göremedik ve dip yapıp yapmadığı bile belli değil.
Ben artık 14,10 dan aşağısını çok zor görüyorum belki de aşağı dönmeden buradan yukarı devam edecek.
Bakalım Ekim en geç Aralık ayına kadar toparlanma olacağını 2023 Ekimden sonrada yükselişin başlayacağını düşündüğümü yazmıştım.
Son yapılan paylaşımlardan da iyice paniklediklerini ve Eylül ayı içinde de dönüş ihtimali olabileceğini dile getirdim.
Gecikmeler olsa da görünen köy klavuz istemez derler fed e kadar Altın gümüş fazla yükselmezken fedin eline yüzüne bulaştırmasıyla 70 centlerden bu gün 19 dolarlara yakın seviyelere yükselmiş durumda.
Bakalım kukla tiyatrosunun finali nasıl olacak. Ytd.
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Combative_woman ()Gelir inş o günler de
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Al yorumdaki ilk grafiği ben yüklemedim benim yüklediğim bu euro nun TL kaşsısında nasıl çakıldığını gösteriyor manipülasyoncuları bu grafiklerden sonra daha rahat görüp kendinizi koruyabilirsiniz inşaallah. Ben dolar dan geçtiğim TL lerle zarar etmedim çok şükür.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()dolar düşüşünde Altın da gumuste olmak ne keyıflıdır degıl mı
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Artık başlıklara da bir şeyler oldu dövizler TL karşısında sert düştü bakalım dolar ne zaman düşecek.