Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Bak kardeşim Bunu bir dolar olabilmesi için 3 5 ile 9 yıl lazım ve 40 milyar dolar giriş yapılması lazım veya milyonlarca loncuğum yakılması lazım Evet bir hayalimiz olabilir ama bunlar da gerçekler bunda tam dibe vurduğu zaman alan adam köşeyi döndü öyle bir kuruşlardaki yani yok olmaya yüz tutmuşken o zaman da kimse güvenmiyordu
Şenoll_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Hediye lunalari da 106 TL den okutup luncha attım dost yedirtmem onlara (: ytd
Karadayi_akrep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Neden satım gardaşım benim
Takiptekal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Neden satım ki gardaşim benim düşen tek bir lunc mu tam tersi en sağlam durani
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Ne aldığın yere bağlı Biz o bir kuruşlarda falan almadık ben de sonradan aldım Ben De Luna vardı Luna kayboldu yerine az miktarda lunch verdiler buna bir işe yaramadı
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Milyonu olan köşe şu durumda bile
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Kardeşim zaten endişeleniyor orada bir şeyler yazıyorlar işte FED ya FED sıfır 75 baz puan yükseltecek en fazla onda her zaman yükseltiyor zaten bekleyeceğiz elbet Bunun da bir gün ekmeğini yeriz Bak ben pehli almıştım 3000 tane denemelik onu ben yanlışlıkla az yanlışlıkla sattım yani bnb'ye çevir dim yanlışlıkla o 3 dolar oldu Düşünebiliyor musun 9.000 dolar yapar 100 liralık almıştım
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Zafer inananların olcak dost
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Dostt senı okuya okuya hayalimle inan mutlu oluyorum ama var 1 hayalimiz ister 1 yıl ister 5 yıl ama var . 1 hayalimiz!
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()1! Hayalim var benim
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Satana şaşıyorum ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Varrr 1 hayalimiz sonunda 1 hayalimiz var!
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Ya dostum Ben de bu koyundan hiç endişelenmiyorum ama yakıyorlar yakıyorlar da hiç yükselmiyor bu benim de maliyet 0035 00 40 öyle dolar bazlı 50 Cent olsa yeter ya a da bir Tepe bir TL
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Neden satım ki gardaşım
0BeğenmedimŞikayet
Şenoll_ ()Satmakkk için belli bir neden olmalııı