Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Dostum teşekkür ederim gribal enfeksiyon saglıgimiz yerinde saygılar.
ozkancinar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Gribal bir durum. boğazları şişmiş. Allah şifa versin
ozkancinar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
omubu ()Bilmukabele. sabah el hayr
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ozkancinar ()Çok uzak kaldı siteden. Ciddi birşeyi yoktur umarım. Çok kalender birisi uzun süredir takip ediyorum onu. @Rochefoucauld geçmiş olsun üstad
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Günaydın bereketli günler cümleten
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()96 demiştim ben.. küsüratları saymadığımdan
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Hastaydı fazla yüklenmedim.95 önemli diyor senin görüşünü destekliyor neredeyse.
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Roche dostum geldi akşam.1677.15 ve 1695 der.
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()evet abi.. usd jpy düşerken onsların yükselmesi gerekir..
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()usd jpy de fiyat satış bölgemize giriş yaptı.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Eline sağlık usta. sanırım omslara yarar.