Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 03:13:31
EUR 36.1796 03:13:31
USD 34.5351 03:13:31
ALTIN ONS $2671.1200 03:13:31

Grafiği gönderen: kata

Rasyo desteği kiramiyor şimdi eğer ons düşüşe devam eder rasyo buradan yukarı atarsa gümüş çok Can yakar bakın söylüyorum gümüş piyasası Altın a benzemez tersine gelirseniz monitöre kafa atarsınız

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Uyarı için teşekkür ederiz hocam

0BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Motorun ve sen...

kata için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Eyvallah tanışıyoruz büyük ihtimal :)

Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Strongwolf ()

Rasyo'yu ve uyarıları dikkate almayan başını iki elinin arasına alır bir duvar dibinde dövünür. Hoca eski kurt'tur, çizgileri değerlidir
@kata

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Bütün kırıklar toplandık toplandık
Sordum neden yıprandık dedem öyle olmasa biz nasıl gecinirdik değilmi haaayyyt @___İBO_DEDE___ nerdesin yavv

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Dedenin de kafa kırık:)

Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Çok tşk ederim. Hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

İçler acısı:)
Onun grafigi de var hocam dxy en çok onu yorar

Rümeysa_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Monitör e kafa atmak mı hocam sendede gün yüzüne çıkmayan laf çok Maşallah haaayyyt dedem koş @kata hocam tam senin dilinden konuşuyor @___İBO_DEDE___

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

dolar alalım düşsün millete faydamız olsun

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Şu ara ne alsan terste brakiyor malesef benjo hariç :/

Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Fed dost normal 2013 gibi olmazsa toparlar yoksa fena

0BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Kata hanım bir sorum daha olacaktı euro dolar parite sinde durum nasıl acaba

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

Platin aldık 820 yi gördü gümüş aldık 17 yi gördü Altın a geçtik 1660 ne alsak düşüşte rekor kırıyoruz

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

Dedik belki Altın aynı kalır gümüş sert düşer sonra gümüş alırız plan şu an tutmadı

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Radyoya bağlı neden. Olmasın ama bı Altın a yaramaz

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Doğru söylüyorsun hocam biz enflasyonlara aliskiniz evde gerekirse evde tarhana çorbası na hep beraber kaşık sallarız ama Avrupa ve a. b. d 100/8 enflasyonla başa çıkamıyor feleği şaştı hepsinin

0BeğenmedimŞikayet

Mik777 ()

Gümüş bir anda 14-15 leri görebilir

0BeğenmedimŞikayet

lewentt ()

Evet çıkmadı tekrar denermisin sana zahmet

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Attım çıkmadı sanırım

lewentt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Önden gittik say birşey olmaz, avrupa düşünsün , bizi şu yönde kötü etkiler bizim girdimiz euro çıktımız dolar ağırlıklı

Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

lewentt ()

@kata kardeşim benim tire yi unutma bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Valla etme hocam dxy 120 diyor di grafik te MB batar bizde varız:))

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Sağolun dxy için grafik atmıştım eski yorumlara göz atabilirsiniz fikrim değişmedi

Rümeysa_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rümeysa_ ()

Hocam merhabalar, sizi yeni takip etmeye başladım. Gayet başarılısınız maşallah. Rasyo ve dolar endeksi hakkında ki düşünceniz nedir acaba?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum