Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Görünüşe bakılırsa öyle. Girmek için güzel yerler ona birşey diyemem hatta 1687 lerde girenler daha şanslı böyle giderse ancak ben işimi sağlama almak istiyorum ve bunun için günlük kapanışları ve bazı göstergeleri takip ediyorum. Girene girme girmeyene de gir diyemem. Gragiklerde gördüklerimi çizip paylaşırım aklına yatan değerlendirmek isteyen değerlendirir kardeşim. Allah'a emanet ol...
FIVE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FIVE ()Ben kendime al yada alma diyebilirim başkasının mesuliyetini alamam vebal var
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Eminsen girelim
0BeğenmedimŞikayet
FIVE ()Bana göre sanki köprüden önceki son çıkış daha buraların Altın da fırsat vermicek gibi
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Daha öncede kırdı sanıldı ancak tekrar geri sarktı. Bir önceki denemeye bak!
0BeğenmedimŞikayet
FIVE ()Düşüş trend kirilmadimi daha yani
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Fake yükseliş olabilir ben garantiye almak istiyorum işimi okadar. Girmek isteyen girebilir kardeşim :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Çok teşekkür ederim çok naziksiniz sağolun :) elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz naçizane. Güzel bakan güzel görür derler. Tekrar teşekkür eder bereketli kazançlar dilerim...
Kar_düşmanı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FIVE ()Sana lazım ikna olman için :))
1BeğenmedimŞikayet
Kar_düşmanı_ ()Kerim5461 sen iyi birisin herkese yardımcı oluyosun hayırlı kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben henüz yapmadım bir müddet daha takip edeceğim kardeşim. Ons beni ikna etmesi gerek :)
0BeğenmedimŞikayet
FIVE ()Alim yaptın mı usta bari bekliyonmu