Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teknik bilmesek de abi sonuç olarak az çok tecrübe ediyoruz piyasayı bugüne kadar zaten benim de Yarım yamalık idare ediyor ufaktan
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Cok teknik bilmiyorm kardeşim . :) ama lunc yola. dev edecektir anlıyorm bu yorumdan
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence iyi çünkü yeniden mal toplama alanı içinde ve sonrası güzel olacaktır diye düşünüyorum. Ama yükseliş yapmadan önce zaten aşağı sert kırılımlar olmalı bu tuzaklar yükseliş için önemli sinyaller oluyor genelde benim tecrübe ettiğim tüm piyasalarda. ytd
Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Wyckoff metodu ile az çok hareketlerini kestirebilinir. Zaten sağlıklı ilerlemesi için dd gereken bir durumdu. Yoksa aşırı parabolik olur ama lunc bu her şey beklenir bugün düşer gibi yapıp yarın çıkar vs silkeleme olacağı belliydi kısaca hatta uyarıları yaptım bir kaç gündür. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Atakan_07 ()bu haber iyimi ustad
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Ileride onun haberini de yaparlar x 5 daha gelir :) telefonun yeni sürümüne tum özellikleri ayni anda koymazlar , 5 ay sonra yeni model çıkaracakları için buda bunun gibi sanırm . Yavas yavas.
Pukwudgie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Yatay seyir bekliyordum zaten birsey sürekli cikmaz. Bu çıktıgidnan beri altlardan kar edemiyoruz. Yükselişler de kar ettim diye düşünmüyorum, Ben bunu uzun vade düşündüğüm icin bozmuyorum . Yani totalde ortada kar yok. Bu yatay seyretsin biraz altlardan kar edelim bari.
0BeğenmedimŞikayet
Pukwudgie ()hayır al- sat beklerdim ben.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sıkıntı yok abi re- accumulation dönemine girdi bir müddet diye düşünüyorum. 10 gün içinde aşağı yukarı hareketler olacaktır sanırım sonrası istikrar olacağına inancım var. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bu bir çok ürün üzerinde var. Hatta her alınan satılan üründen belirli bir oranda yakıma giden ürünlerde var.. çözüm değil :)
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Beklenilen bu degilmiydi?
Pukwudgie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pukwudgie ()al- satta değil yalnız yatırma çekme işlemlerinde
0BeğenmedimŞikayet
Mawerick77 ()Fikri olan?