Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:38:37
EUR 35.9598 11:38:37
USD 34.5492 11:38:37
ALTIN ONS $2717.4500 11:38:37

Konu: BTC Grafik 10.09.2022

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle..

Avrupa Merkez Bankası kararıyla ve DXY'nin yukarı yönlü gidişatından 110.786 seviyesinden red yediğini ve şuan 108.360 seviyelerine kadar gerilediği göze çarpıyor.. Bu gayet olumlu ve aşağı yönlü giden bir DXY'nin piyasalar için pozitif bir durum göstergesi niteliği taşımakta olduğunu az çok bilelim.. Gözler şimdi 13 Eylül enflasyon verilerine odaklanacaktır ve verilerin iyi geldiği takdirde FED'in alacağı faiz kararının bir şekilde yumuşaması için iyi bir durum göstergesi oluşturabilir.. 13 Eylül btc 'nin aşağı, yukarı yönüne devam etmesi için sadece bir sebep olacaktır ve sonrasında gözler FED faiz kararında olacaktır..

BTC şimdiye dek geçmişteki en büyük düşüşlerinden etkilenmeden yoluna devam etti.. O zaman ki şartlar ile şu zamanı kıyaslamak elbette sözkonusu olmamalıdır.. İşin içinde o zaman Çin varken bugün görüyoruz ki BTC'nin ABD'ye odaklı bir şekilde hareket ediyor olduğudur.. Kripto piyasası neredeyse geçtiğimiz yıl ve 10 Kasımdan bu yana ayı sezonunu yaşarken, faiz artışları ve Avrupa enerji krizi gibi devam eden makroekonomik korkular yüzünden hala herkesi ürkütüyor diyebilirim..

Eylül ayı sonuna kadar BTC ve altkoinlerin net bir trend oluşturması zor gibi ve enflasyon oranları, faiz artışı, Mt.Gox endişesi BTC dağıtımı gibi, ve ETH Merge birleşmesinin tamamlanması gibi ve sonrasında yeni zirve seviyelerine doğru bir yolculuk başlatabilir mi bunun için öncelikle haftalık MA200 23.250$ civarında ki haftalık kapanışlar işin seyrini bir şekilde değiştirecek olduğunu da bilelim..

BTC'nin son seanslarda 18.540$'dan başlayan yükselişine bugün 21.671$ seviyesine kadar ivmesini 3131$ ve % 16.89'luk bir yükseliş sergilemiş olduğudur.. BTC'nin şuan da kısa vade de ve saatlik grafik akışında 20-50-100-200 SMA gibi HO'ların üstünde ve en yakın destek konumunda 20 SMA yeşil HO'ya tutunmaya çalışıyor olduğu, 18.540$'dan gelen yükselen bir trend desteğinin ise göze çarpıyor olduğudur..

Günlükte bugün ve günlük MA20 seviyesinin üzerinde pozitif bir şekilde kapattığı göze çarpıyor olduğu ve günlükten gelen ve 18 Haziran'da ki en düşük dip noktasından gelen trendin üstüne çıkamadığı şimdilik göze çarpıyor olsa da ve bu trendin üstüne çıktığı takdirde haftalık MA200 seviyesinin takibi daha önem kazanacak olmasıdır..

Aşağı yönde şuanda grafikte de gözüken ve 20.769$ seviyesine ve ardından dik4gen kutusu bölgesine kadar geri çekilmeler normal karşılanmalıdır.. Şayet bu geri çekilmelerle üstteki dik4gen kutusu bölgesinin Altın da özellikle kapanışlar yaparsa yeniden 19.5K$ bölgesine doğru risklerin uzaması sözkonusu olacaktır..

Yukarı yönde ise 21.892$ seviyesine kadar yükselişler görülebilir ve bu seviyenin aşılmasıyla ve üzerinde kalıcı olmasıyla birlikte günlükten gelen bir trend desteğinin üstüne çıkması durumunda ise pozitif yukarı yönlü hareketlerin devamı ve yükselişine haftalık MA200 kısacası 23.250$'a kadar ivmesi sözkonusu olacaktır..

Saatlik MACD şuanda nötr bir duruma geçmiş durumda, RSI ise 50 seviyesinin üstünde ancak 50'nin altına sarkarsa riskler uzayabilir.. Bu piyasa böyledir ve yeşil iken herkes saldırır kırmızı iken riske girmek istemezler.. Maalesef 3 gün önce günlük grafik üzerinden de ifade ettiğim gibi 18.7K$ civarı iken kademeli/parçalı alımlar için ideal seviyelerdir diye de belirtmiştim.. Şimdilik haftalık kapanış önemli ancak haftaya temel odaklı bilgiler neticesinde adım adım takip etmemiz gereken durumların olduğunu da hatırlatmak isterim..

Şimdilik herkese bol kazançlar..

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

lord_of_attacks01 ()

Yok hocam bu benim size soracağım 9 yıldır devam eden bir olay yetki alırsam graifigi sizinle paylaşırım teşekkürler

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Neyi soracaksın Halil İbrahim, ben genelde hergün gelişen olaylar neticesinde yorumlarımı sayfaya bırakıyorum.. Aşağı yönde 3 gün önce de günlük grafikte de parçalı/kademeli ideal alım bölgesi diye de ifade etmiştim..

lord_of_attacks01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

lord_of_attacks01 ()

Buraya gelme amacim bunu size sormak yorumunuzu merak ediyorum çünkü

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum