Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Luna burdan dalınmaz ne yön belli değil
Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Yok hocam yalnız bu lunaparktreni ne oldu
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()üstad x3'ten bahsediyoruz sen ciddimisin? % 70-80 ok ama x3 cok iddiali ve riskli değilmi?
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()bunu bugün yapma olasılığı % 70 gibi görünüyor fakat ağır gidiyor izliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dostum onda grafik çizilemediği için yardımcı olamıyacağım. Kusura bakma. TL miktarı Altın da dolar olarak da yazıyor oradan bakabikirsin
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Evet hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()TR binanace mı kullanıyon dostum
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()TL olarak kaç hocam.
2BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()0.001774 üstü 0.0027 gidecek oralarda kar satışı yapabilirsin. Şahsen ben 0.0027 ile 0.0034 arası kar satış yapabilirim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
_Ezgi33 ()Grafik için teşekkürler ama malesef ben anlayamıyorum
Gün içinde de çok takip edemiyorum
Rakam olarak verebilir misiniz satış emri koymak istiyorum