Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Usta nerelerdesin
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hadi inşallah nereden alsak elde TL var?
Onurozgr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Allah razı olsun kardeşim
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Anladım hocam, bakalım sabırlıyız.
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Artık Antep ve fazlası gelmesi lazım usta. Ekmeğe mama diyenler sterlin i beğenmiyor. 3 sene önce londra ya geldiğim de 7.50 idi. Sterlin güçlüdür beklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam dövizler gerçekten can sıkıyor. sadece zaman kaybı yaptırıyorlar. Yinede grafik paylaşırım ama ne faydası olacak ki emtialar her gün pahalanıyor. döviz yerinde sayıyor
Giresunlu28 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Onur hocam dövizler şu ortamda gerçekten ucuz kaldılar İyi olan sterlin dolar düşeni kırdı.
Onurozgr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Beyza hocam hedefler gelir ancak geç gelir. Kur korumalı sistem gerçekten dövizleri baskılıyor. kaplumbağa hızı ile hedeflere gideceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ben de yolladım, iyi akşamlar
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()3 beğenin verlidi hocam
1BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()Gün geçtikçe alım gücümüz azalıyor. Dövizden para kazanma devri de bitti. Artık çıkmasın diye umut ediyorum ama boşa bir umut sanırım.
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Ben de emin olamadım, inşallah geçerli olur, çok hızlı yükselen ve düşen bir para birimi tamamını yatıramıyorum
Serap34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serap34 ()İki ay önceki yorum halen geçerli mi acaba?
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()24.68 yetmez usta Antep gelmeli :))
1BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çıktı hocam inşallah gider
1BeğenmedimŞikayet
Giresunlu28 ()@Akif44 Akif hocam yeni grafik çalışmalarınız var mı dolar , ons , gram yada sterlin için
Kolay gelsin çalışmalarınızda
1BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Güzel gidiyor usta
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Sağolun Hocam allah razı olsun
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()@Serkansener hocam akabinde bunu takip edebilirsiniz hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim:)