Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Akşam 16.10 gibi sanırım Powell başgan konuşacak. Dikkat edelim.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Lunc ünlükte ufak ufak çanaklar.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben bu lunc'u düşerken hareket şeklini inceliyordum. O zaman da aynı böyle stabil şekilde ters flama ters flama yapa yapa iniyordu bir yerden sonra kopara kopara öyle böyle hızda ve büyüklükte inmişti.
Nayloncuu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet ufak ufak flamamsılar olması bile güzel
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()bak onu hiç düşünmemiştim hee bak pc başındaysa gene bi bayrak yapıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Kesinlikle. Kaç kez tecrübe ettik en son özelikle olar TL de ve çoğu piyasada, 21 Aralık 2021 Gündönümü mevsimsel döngüsü ile birlikte. Ay döngüsü gibi şeyler vs ilgileniyorum epeydir.
Kesinlikle insanlar inanıyor bizde az olsa da dünyada azımsanmayacak kadar çok. Ve aynen zaten bu işleri çevir en PY ler böyle de istiyor.
Bu arada Altın güneş gümüş ay derken
Luna da ay demek :)
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()bak mevsimsel döngülere ay hareketlerine bende inaniyorum bir baglantısı var yada bu işleri çevir enler onları dikkate alıyor eskiler ne demiş güneş Altın gümüş ay :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben almayı düşünmedim inan 100 olsa da gümüş yüzük ve bileklik dışında almam dedim. Birkaç gün çıkıp 6 ay terste koyuyor. Altı da kuyu gibi zaten.
Ya işte bu ay Eylül çalkantılı. 21-23 Eylül 2022 Güz Ekinoks mevsim döngüsü tarihi. Artık ne olacaksa tüm piyasa oraya kitlendi. Tesadüfe bak tam da faiz kararı FED aynı tarihte açıklayacak. Kazasız belsız atlatsak tepkisel de olsa bir şeyler olabilr gibi sanırım ama bu yıl çıkmadan Fed baskıyı bitirmeden çok boğa falan zor gibi duruyor ekstrem bişeyler olmazsa. Sen de kurtarırsın inş zararı
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()ooo harika yer şimdi alsan 2 katını alırsın o paraya :) biz 25k ile içerideyiz ufak bi kıpırdama var ama hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Lunc bende var evet öyle biraz çerezlik senin de dediğin gibi :) ben fazla girmiyorum öyle kaldıraçlı falan da bana göre olmadığı için. Gelen kar olursa da güzellikler düşünüyorum bakalım.
Gümüş ile ilişkileri kestim çok oldu tam da şubat 2021 de 30 dolar zirvesinde :)
Metallerin canına okudu Fed baskıya devam ederse sıkıntılı olabilr. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()aynen öyle dost bakalım lunç varmı sende? gümüşte yedi bitirdi bizi bi taraftanda onu takip ediyom :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Makul olan da bu gerçekten şu ortamda. Eskiden sanallar hiç etkilenmezdi kendi halindeydi bunlardan.
Şimdi son sanal bükücü de oldu bu Fed
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()aynen öyle o yüzden her ihtimale karşi tırsarak nakit tutuyorum kar alıp neme lagzım
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ya bugün 16.10 da FOMC üyesi Barkin dayı konuştu ne dediyse biraz güvercin oldu herhalde.
Asıl yarın 16.10 yine sanırım Powell amca konuşacak yine dikkatli takip etmek gerek.
Oyunları bitmiyor bunların biri ürkütüyor biri berkitiyor
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()aynen bak dxy çakıldı ortam nasıl şenlendi metaller sanallar :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hayırlısı inşallah nasip gerçekten bu işler her türlü tırsmadan durmak zor :)
1BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()aynen öyle bahsettigin büyük çanak geçen ilk patladıgında 0,001 den 0,01 e çıktıgı sanırım eger öyle ise vy ki ne vay :)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yani bu kadar stabil bayrak flama üçgen vs alması 45 çanağı için de geçerli olur mu acaba diye düşünmüyor değil insan. ytd Bereketli olsun bakalım zaman ne gösterecek. Kolay değil insan tırsıyor şu ortamda hepsi yerdeyken market şu haldeyken ama işte risk her zaman oluyor boğada da ayıda da. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()aynen indi bindi güzel veriyor ama iyi takip lagzım ama şunu süyliyebilirim bütün pamp ları kuralına gire yaptı helal olsun bayragın her türlüsünü yapa yapa çıktı ben tl olarak 22 den almiştim bin tl lik heyecan olsun diye 2x yapınca ana paramı çektim segrediyorum içerideki karla :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet olabilr mi bilmiyorum ki olursa da kötü olmaz o durumda al sat indi bindi yapar. Sonrası iyi olsun da inşallah. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()benim gördügüm 54 te birkaç gün takılır git gel yapar ytd