Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
aktolgalı ().
.
Zirveleri geçecek hareket başlangıcıdır
inşallah bu defa, belirttiğiniz gibi,
Emeğinize yüreğinize sağlık
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aktolgalı ()Zirveleri geçecek hareket başlangıcıdır
inşallah bu defa, belirttiğiniz gibi,
Emeğinize yüreğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Gümüşte de görüşüm aynı spotta satış önermiyorum abi.. Ben zirvenin 1 yıla kalmaz geçileceğini düşünüyorum.. ytd..
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aktolgalı ()Teşekkürler
yüreğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()bu gumusu netcezz
mirimm
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Kolay gelsin :)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()oldukça yaklaştı ama yukarı çevir di kısa vade için.. 1728-30 denemesi gelebilir.. karışık görünüm :)
Ben yine tekrar edeyim SPOT için satış önermiyorum abi..
öyle veya böyle o ralli gelecek zirveler geçilecek düşüncem genel görüşüm aynı yani.. öncesinde 1680 i aşağı kırsa 166x gelse daha sağlam olur yükseliş hareketi ama şart değil tabi (kademeli alım iyidir).. ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Anlaşıldı :)) ekmek çıkmayacak laf alamadık
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Herşey olacağına varır. boş ver. en fazla be bek sahile gideriz:)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hahaha ; ))
Şaka bi yana üstad düşecek dedi düşmedi yükseldi neler oluyor abi
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Benden duymamış ol.
Eti ler gıda ya takılıyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Bu iptal oldu mu :)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()öyle görünüyor kısa vade için dxy 111.100 hedefte.. orta uzun vade onslar net yukarı görüşüm aynı.. dxy de son piklerini yapıyor aşağı dönecektir bu ay içinde ytd..
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Düşüyor muyuz üşüyor muyuz?