Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()çok tşk ederim iyi akşamlar
asimavii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()73.35 anlık
haftalık da 106 hedef günlük de direnç 74.65
üstünde kaparsa 81 hedef olur
74.10 dan muhtemel kar satışları gelebilir,
ordan satanlar olursa
72.10 71.80 toplama alanı olur
bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()begendiklerim bimas arclk sıse enka aygaz oyakc
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Hoş geldiniz.
YTD olmadan tavsiyelerde beni de etiketleyin lütfen. köyde olduğum için net cok yavaş sayfada rahat sörf yapamıyorum. şimdiden çok tşk ederim.
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()tatil de idim buraya fırsat bulamadım iş başı yapınca biraz rahatlayınca geleyim dedim
Kaportaci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kaportaci ()Uzun suredir yoktun hoşgeldin
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teşekkür ederim o zaman 57 yi beklemek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()57 tl üstü kapanış da dük olur 62 hedefler
53 tl altı kalış da 49 var
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yatayda hocam
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Merhaba aksa uzun zamandır yatakta sizce aşağı gidermi