Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Takipçim olduğun için saygılar sunuyorum:))$/TL'yi iyi takip et.. Şapkanın Altın dan neler çıkacak neler.. Saygılar:)))YTD..
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Siz ne anladıysanız "o"olacak.. Fazla yormayalım yorgun bizleri:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Seni falci seni tutmaz o fal
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Defalarca yazdım dostum (Artık- hoca- lafına da takılmıyorum)..25 Ekim-8 Kasım sonrası tufan kopacak.. Tedbirinizi alın.. Ben demiyorum, astroloji 1 yıldır bağırıyor:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Dostum; Ustalık kim biz kimiz? Astroloji bize yıllardır yol gösteriyor ve yanılmıyor.. Usta/üstat v. s o.. Saygılar:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Astroloji yine yanılmadı Sn. @NUTTZ.. İnanın takip etmedim bile, şu an pc başındayım.. Hayırlı olsun yatırımlarınız.. Saygı ve sevgiler, sesinizi duymak çok güzel:))
NUTTZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NUTTZ ()Afiyette olma gayretiyle devam Efendim. Bir süre daha pek sesim çıkmayabilir ama aklımdasınız. Dün gram, bugün Çeyrek aldım. Minik parçalar. Allah bereket versin hepimize. Bugün uğramasak olmazdı. Ne olur dersiniz karar ve neticesi hakkında? @EBU_MAŞER_EL_BEHLİ
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Sn. @NUTTZ.. Mrb efendim.. Umarım afiyettesinizdir.. Arada ses verseniz.. Alım yaptınız mı bu arada ? .. Saygılar efendim:))
NUTTZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Barbus ()Eline sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hurmus ()Allah gönlünuze göre versin. iyiki buradasınız.
0BeğenmedimŞikayet
Yasin14 ()Emeğinize sağlık saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Anlaşıldı hocam nasıl olsa tatil alışveriş yok emeğine sağlık teşekkürler Allah razı olsun yarın ı sabırsızlıkla bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
NUTTZ ()Merhabalar, paylaşım için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Denzer ()Emeğinize sağlık çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Emeğine sağlık abla