Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()MB çok daha önceden bankalara söylemişti elinizdeki belli miktarda dövizi yani elinde döviz tutan müşterimizi ikna edip döviz bozdurtamazsanız sizden komisyon alacağım demişti bu süre bir kaç kez uzatıldı sanırım vakit daralıyor MB bankaları sıkıştırmaya başladı ondan sebep bankalar elinde döviz bulunan müşterilerini ikna etmek için yoğun çaba harcayacak kısa özeti bu
Emya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emya ()Hocam anlamadığından soruyorum ne anlamak gerekiyor bu durumdan
Tekirdağlı_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Katılıyorum
TuranOrdusu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eskişehir_selçuk ()Teşekkür ederim
karambahtıkaram için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskişehir_selçuk ()Keşekkür ederim
report için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Buda demek oluyor ki bankalar TL ye geçilmesi için epey bi hırpalayacaklar kendilerini
2BeğenmedimŞikayet
TuranOrdusu ()Isi gucu bıraktılar dolar ı tutmqnin derdine dustuler . Enflasyonmuş hayat pahaliligiymis düsunen yok. Matbalar çalısıyor, bas bas paralari leylaya . Oda enflasyon olarak gene bizi eziyor.
report için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
report ()Dövizden KKM'ye dönüşümü yavaş olan bankalara ekstra zorunlu karşılık getirilmişti zaten daha önce, bireysel için geçerliydi şimdi ona tüzel müşteriler de eklendi. Toplam mevduatlarında Kkm'ye geçiş oranı toplamın %10 Altın da kalırsa zorunlu karşılık oranı %5 daha artacak, Kkm'ye geciş oranı %10-20 arasında olursa zorunlu karşılık %3 daha artacak. Ne kadar çok geçiş o kadar az zorunlu karşılık oranı. Ben artık ipin ucunu tutamıyorum dövizden TLye geçiş yeterli değil, ne yap et dövizden TLye geçişi arttır deniyor.
Eskişehir_selçuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Geminin su alan kısımlarını süngerle kapatmaya çalışıyorlar.
Eskişehir_selçuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eskişehir_selçuk ()Şair ne demek istemiş bilkediğimden soruyorum