Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
-1BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam benmi yazmışim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hunt av, avlanmak demek vurguncu bunlar hep :))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Aldım hocam 6104 den Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Hayırdır ya size kim sizofren diyor ? ayrıca 100 gram 10 kilo nedir .. sizofren lafının bizimle yada muhabbet ile alakası nedir. Bunu bana neden yazdınız.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu hunt kardeşler 7 kardeşmiş
6 kardeşin isimleri. yerleri. adresleri belliymiş
. kayıp bir kardeşleri var
oda @BossVurguncu ..
onu arıyorlar .
@Yaseminnisa
kayıp tüm Gümüşleri ve paraları alıp kacmış :)
Kardeşler iflas etmiş :))
Hahah
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Konu gümüş olunca herkesin okuması gerekli diye düşünüyorum abla
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evettt. Defalarca okumuştum ama çok güzel çok faydalı olmus paylaşimin. Ellerine saglik ablam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bunu okumak istersiniz sanırım dostlar @Yaseminnisa @M_yıldız
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet ama orada da terste kalırsa biri 10 kaybeder çünkü orada mantık doğru yönü tahmin etmek gibi, ama insan niye terste kalır yanlış yönü tahmin ettiği için.
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok para basınca böyle oluyor. Şimdi fe dolar yakmaya çalışıyorlar faiz arttırarak parasal sıkılaşma getirerek. Genişleme dönemi bitti. Böyle olduğu sürece onslarda baskı devam edebilir. Diğer taraftan Hunt Biraderler tarzı bir ekstrem spekülatif hareket olursa belli olmaz bu kez Fed med dinlemez gümüş mesela. Ama o da uzun yıllarda sadece bir kaç kez olan bir durum. 2011 50 dolar zirvesinden 11 yıl geçmiş. 1980 zirvesinden Yarım asır denebilir. 2 zirve 50 dolar arasında 30 yıl var. Vs vs
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Terste kalmayı başarabilenler için mükemmel yer aslında.
YTD...
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Köpük gibi çoğalıyor.
Bende onu demeye çalıştım.
Nereye gidecek bu işin sonu usta?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet mesela sell açıyorsun düşüş olacak diye düşünüp düşerse açtığın miktardan 10 katına kadar kazanabilir yahut tersi olursa kaybedebilirsin. Biraz daha değişik bir mecra
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet eski filmlerde çok yüksek değeri vardı dolar ın. İyi kötü çirkin filmi gibi, Bir kaç dolar için, bir avuç dolar gibi filmlerde izleyenler bilir mesela ki bu filmler Dolar üçlemesi olarak geçer.
Daha önce de bir kaç kez bu konuyu ben dile getirmiştim. Doların da değeri günümüzde eskiye nazaran çok düşük
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Bide o var çıkınca kazanıyorsun düşünce kazanıyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()@BossVurguncu usta üst yoruma ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Patlamaz kolay kolay dost. Türkiye de max 10 katı diye biliyorum. Güzel yanı düşüşte bile kazandırması. Kötü yanı kumar gibi olması. ytd
1BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Abi şimdi düşününce ben mesela al sat yapıyorum.
Olmadık gümüşle dolar arttırıyorum.
Bence paranın değerini düşürüyorum aslında.
O parayı ben harcıyorum ama yine karşılığı aynı.
Eski kovboy filmlerinde 5 dolar 10 dolar ne büyük paraymış mesela.
Şimdi değeri yok.
Yanlış düşünüyor olabilirim.
YTD...
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()Usta şimdi bu fx kaldıraçlı falan işlem diyorlar bu sistem bir gün pa. tl. amaz mı peki?
1 e 10 1 e 100 işlem neyse artık pek bilmiyorum ben.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada bir ekleme daha yapmak lazım. 1980 lerde altını n fiyatının 250 lerden 850 lere çıkmasının temel sebebi de bu spekülasyon nedeniyle olmuştur.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selamlar dostlar. Alt paylaşım düştü mü sizlere fikir vermesi açısından paylaştım.