Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Saygılar bizden. Makûl raklar üzerinden ilerlemek bana göre en sağlam ve en doğru olanıdır. Uçuk kaçık rakamlar ancak olağanüstü durumlarda gelebilir, onuda tahmin edebilmek oldukça zordur. Belli bir hedef ile yürümeyi bende buradaki değerli ustaların sayesinde öğrendim. Sağolsunlar. Ben buraya ilk girdiğimde hiçbirşey bilmiyordum onların sayesinde birşeyler öğrendik, eksiğimiz çok fazla ama kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bir faydamız oluyorsa onada ancak seviniriz başkada bir çıkarımız yok burada :) valla baya bi süredir alım satım yapmadım ama yinede faydalananlar olur diye çaba gösteriyoruz. Şunuda herzaman söylüyorum ki bunlar sadece tahmin sonuçları bunu sakın unutmayın diye. Bereketli kazançlar, hayırlı geceler...
NUTTZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim. Allah'a emanet olun... hayırlı akşamlar...
Specialgümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Specialgümüş ()Sağolun hocam sıkıntı yok şuan çok arada kaldı ons bencede belliyim ben biraz
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Uçuk kaçık rakamlar verenler oluyor fakat ben şahsen herzaman mantıklı ve olabilir rakamlar üzerinden yürümeyi tercih ediyorum. Bunların hepsi tercih meselesi. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama benim bir yol haritam olur ve onun üzerinden yorum yapar ilerlerim. Yanılma payımızıda her daim aklımda tutar ve belirtirim. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Dönüş konusunda henüz tatmin edici birşey göremedim ama parçalı alım belki olabilir. Tercihe kalmış tabi, sorumluluk bize ait derseniz olabilir. Diğer anlayan arkadaşlardanda görüş alın, olaki gözden kaçırdığımız birşey olur da fark eden kardeşlerimiz olur onun için diyorum yanlış anlamayın sakın.
0BeğenmedimŞikayet
Specialgümüş ()Sizce dediğiniz kırmızı teğetten yükseliş olurmu yoksa buralar parçalı alım yerimi
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sabredin isterseniz, siz bilirsiniz gerçi ama bence mantıklı olan şuan bu. Nasip gerçi.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()1030-1040 tan sonrası sakat diye yazmıştım hatırlarsanız. En fazla 1060-1080 e kadar gideri var diyede yazdım. Ons trend üzeri kalamayınca sarktı. Buradan öteye beklemek en iyisi bence. Ytd. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Specialgümüş ()Yok hocam 1032 fakat şöyle fiziki işçilik olduğu İçin o fiyat aslımda ben 1018den aldım şuan benim bozuşum 1025 mesela
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Keşke bozsaydınız ya. Bence bekleyin zamanınız varsa eğer. Sizide etkilemek istemem ama 1030-1040 tam bozma yerleriydi. Yazdım burada aslında. Ons trend üstü kalmış olsaydı 1060-1080 bekledim ama malesef ons tutunamadı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
0BeğenmedimŞikayet
Specialgümüş ()Bende nakitde var has da var hocam 250gram gibi has var 1032? ortalamalı bir miktarda nakit var dönüş olursa diye bekliyorum daha düşerse hepsini bozup alttan almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kırmızı çizgilerin üzerinde takılmış olmasından bahsediyorum. Özellikle üstteki kırmızı çizgi üzeri. Burası aşağıya kırıldığı zaman sarkma devam eder, burada kalırsa dönme ihtimali oluşur. Yatay ve çapraz destek noktalarının kesişme yerleri. Siz alım mı bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Specialgümüş ()Pek anlamıyorumda hocam biraz açarmısınız