Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim sağolun, Allah razı olsun... elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım verdiğimiz bilgiler size takoz değil destek olur. Sonuçta tahmin üzere konuşuyoruz, yanılma ihtimalimiz her daim var bunu asla unutmayın! Size ve buradaki herkese bereketli kazançlar dilerim... hayırlı akşamlar...
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Estağfurullah ya hoca falan değilim inanın gerçek söylüyorum benim burada hocalık üstadlık gibi bir niyetim yok. Sadece elimden geldiği kadar grafikleri yorumlayıp paylaşıyorum okadar. Sizlerde değerlendirmeye lâyık görürseniz değerlendirirsiniz. Şunu her defasında yazıyorum, ben veya diğer arkadaşlardan herhangi birisi olsun bizler sadece tahmini veya varsayım üzerine yorumlar yaparız. He şunu diyebilirsiniz belki, işte ben hiç anlamıyorum anlayanlara bari hoca veya üstad diyorum ona birşey diyemem ama inanın hoca vs ben şahsen hiçbirisi değilim. Bana hoca demenize gerek yok Kerim bey deyin, Kerim kardeşim deyin, ve şunuda son olarak ekleyeyim, bütün değerli arkadaşlardan görüş alışverişi yapın banada sorabilirsiniz ancak herzaman son kararı kendiniz verin. Para sizin paranız ve onunla ne yapacağınızın kararını ancak siz verirsiniz. Nasipte olan sizi bulacaktır mutlaka. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Valla Haziran Temmuz uçacak kaçacak dediler uçan kaçan birşey görmedik. Abartılı rakamlara ben zaten güvenmedim güvenmemde. 1030-1040 üstü sakat diye yazdım. En fazla gideri olacağı ons 1880 gram 1080 belki 1090 dı. Bazıları 1150-1200 hatta 1400 dediler ben uçuk kaçık rakamlar bana yüksek geliyor dedim. Çıkmış olsa biz yanılacaktık ancak birazda olacak şeyleri konuşmak gerek uçuk rakamlara benim şahsi düşüncem inanmayın. Yinede herkesin kendi fikri saygı duyarım ama ben takip ettiğim noktalara ve bazı değer verdiğim usta arkadaşların mantıklı olan grafiklerine ve değerlendirmelerine göre hareket ederim. Saygılar... Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah...