Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Bunu sonuna kadar hakediyorsunuz üstad :) Allah'a emanet olun...
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()est. teveccüh göstermişsiniz
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Üstad bazen rahatsız ediyoruz sizi kusura bakmayın. Sizin görüşleriniz benim için önemli oyüzden soruyorum. Bu siteye üye olduğumda hiçbirşey bilmiyordum, sizin ve değerli birkaç üstadın sayesinde birşeyler öğrendim. Sizin belki bundan haberiniz bile olmadı. :) saygılar sunarım...
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Amin inşallah Darısı hepsine
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kardeş hoş şeyler değil ama yapacak birşey yok bazen engeli basıp kafa dinlemek en iyisi. Hayırlı günler...
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizede sağolun
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Eyvallah kurtuldun hepsinden
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()İyi etmişsin kardeş. Yanlışa yanlış diyemeyen, gruptakilere lâf söyletmeyen savunan kişiler. Bu işler bana göre değil benim zaten böyle şeylerle kaybedecek zamanım yok hepsini oyüzden engelledim. Bu kişide arada yandı deyip konuyu kapatalım. Bereketli kazançlar dilerim...
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim üstad. :) sizede çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Bereketli kazançlar...
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet elinize sağlık simetrik üçgen aşağı kırılırsa bayrak fm aktifleşir
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Ben onları da gruplarıda hepsini engelledim
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Takip edeceğiz bakalım çalışırmı. Elimizden geldiği kadar gördüğümüzü çiziyoruz gerisini takip edip göreceğiz inşallah. :)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Doğrulur bu kişi ile aramda bir yazışma geçmedi, ancak onu şu anda yazıştığı kişilere sorsa daha iyi olur. Neyse mevzu uzun girersek birdaha çıkamayız kardeşim. Sana 1 ip ucu vereyim de anla, hani senin baş be- laların varya kara kardeşim heh işte o meseleden benimkiside.
0BeğenmedimŞikayet
Bilge_adam34 ()Ağırlık bugün olduğu gibi TL de olursa aynen dediğiniz gibi daha çok kazandırıyor, parça alım yaptığım için iniş evet kârlı oluyor
Hazerfen_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()İnerken daha çok kazandırıyor sanki değil mi?
Bilge_adam34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bilge_adam34 ()Benim için sıkıntı yok pusuya yattım bekliyorum, inişi de çıkışına bana yarar bu gramın:))
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Eyvallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()@Kerim5461
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Kerim5461 olacaktı yanlış olmuş üst msj:)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Selamün aleyküm @Kara_bey kardeşim. Bu kerim5641 kardeş beni neden engellemiş acaba hiç yazıştığımı hatırlamıyorum. Merak ettim doğrusu:)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Çalışsa iyi bari ..
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()@ASRN @calculator_ üstadlar alt yorumu bir incelermisiniz sizlerinde görüşünü almak istiyorum bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler...