Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Neyse kardeşim sonra devam ederiz bu anlatım olayına. Varsa bizim teknikte bir hata düzeltiriz ancak ben böyle biliyor ve takip ediyorum. Saygılar... Hayırlı geceler...
Music için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Yok hocam girmedi henüz siz düşen trend çizgisini 8 Mart ve 13 Haziran tepsine atın ne demek istediğimi anlayacaksınız
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Grafik paylaşamıyorum yoksa gösterecektim tepeye 1 i almalıyız dibe 0 ya da en kısa yoldan grafik üzerindeki fibo ayar larından ‘karşıt' olanı işaretlerseniz fibonun yönü otomatik çevrilecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Trend kanalı içine girdi tekrar kardeşim. Trend direnci anlık 1770-72 bu civar. Yani tekrar kırması gerek.
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Günlük grafikte evet düşen trendini kırdı ve fiboyu dediğim gibi son tepe ve dibe çekiyoruz. Şimdi o düşen trende bi pullback yapıp (1750) gibi düşenden tepkisini alıp yoluna devam mı edecek yoksa orayı kırıp düşüş trendine mi girecek burası takip edilmeli
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ben dediğinizi anladım son tepeden dibe olayı yalnız ben trend tepesinden en dibe çektim burada. Yani siz bu şekilde yapılmaz diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Dediğim gibi hocam tekniği herkese göre ayar larsak kesin sonuçlara varamayız doğru tektir yani
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ons şuan yükselen trendde mi peki?
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Herkese göre değişmiyor maalesef hocam tek doğrusu fiyat düşen trend çizgisini geçerse son tepe ve dibe fibo çekilir ya da tersi durumda da yükseliş trendini kırdığında son dibe ve tepeye fibo çekilir
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Birde fibo burada çalısmış mı çalışmamış mı buna da bakmak gerek. Bakın isterseniz sonuca.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Estağfurullah kardeşim biliyorum ben burada düşen trend e göre çektim fibo yu. Takibi uzun zamandır düşen trende göre yapıyorum da ondan. Bazen dediğiniz gibide yapıyorum. Yanlışımız varsa üstadlar düzeltsinler. Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Emeğinize sağlık hocam, yanlış anlamayın ama fibonacci her zaman sağdan sola değil de fiyat yönüne doğru soldan sağa doğru çekilir. Yükseliş ya da düşen trendini göre yönü ayar lanır.