Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Takibe devam... şuanlık pek olumlu değil gibi ama inşallah biz yanılırız. Saygılar... hayırlı geceler...
NUTTZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Takibe devam edin 1764-65 benim takip ettiğim nokta, bi altta 1753-54 var buralar tutarsa tutacak yoksa 1680 ler yine gündeme gelir diye düşünüyorum. Buradan dönüp dönmeyeceği takip edilerek anlaşılır. Saygılar hayırlı akşamlar...
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Dahada düşecek diye
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Acele etmeyin takibe devam... sarkma ihtimali halâ var bence. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Ons trend üstünde kalamadığı sürece gramda bence düşüş devam eder. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Dönerse döndü yoksa sarkma derinleşir diye düşünüyorum. Trend üstünde kalamayan onsun ne olacağını daha önce belirttim. Üstünde kalırsa onuda yazdım şuanlık trend Altın da kaldığındaki ihtimaller geçerli benim için. Ytd. Haliyle gramda dolar aynı yerde olduğu için bundan etkileniyor. Dolarda değişkenlik yok şuan fiyat olarak ondan dolayı şuan ons ayağı ile değişiyor fiyat. Saygılar...
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim sağolun.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tam dönme ihtimali olan yer.
0BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Usta hakkın yenmez. Gerçekten tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()1016 geldi mi kardeş?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()İğne attığı yere bakın grafikte. Buradaki obo da benim gördüğüm nokta burasıydı illâ 1016 beklenmez biraz altı olur üstü olur ama obo çalışıyor görünüyor.