Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Dr_Tarihçi ()cevap için teşekkürler.
Başak32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Şuanda yüklü degil daha önce yüksekti ama
Dr_Tarihçi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dr_Tarihçi ()bizde hep yüksek gün içinde 15 akşamları 35-40'a kadar çıkıyor makas sizin hesabınız oldukça yüklü sanırım. Benim 250 bin civarı.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah Başak hanım ama şimdilik kısa vade negatif görünüyor dün hafta açılışından beri. Biraz daha aşağıları ziyaret edebilir veya doldurmak amaçlı çok oyalanıyor gibi duruyor çok oylanması iyi değil güç toplamak isteyebilir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Evet hocam birde gümüş yükselse iyi olacak
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Baya iyiymiş Başak hanım
1BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Gündüz iyi ama akşamları açılıyor makaslar oda kötü
Dr_Tarihçi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Çok uğraştım. Tamam dediler, halledeceğiz dediler ama bir türlü sonuç alamadım. İspatlayın dediler, ekran resimlerini gönderdim mail yoluyla, yine olmadı. Ben de Nkolay'dan hesap açtım.
0BeğenmedimŞikayet
Dr_Tarihçi ()ayrıca bankayı aradığım da özel kur uygulaması olmadığını söylediler.
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Sözde yok diyorlar ama müşteri temsilcisi önemli isterse makasları düşürüyorlar
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dr_Tarihçi ()makaslar bende fazla olaraktan sizdekinin 3 katına yakın fibadayım.
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Fiba bende 12.50 kuruş makas var gümüşte. Bir de müşteri hizmetleri özel kur yok diyor. :)