Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()#Sokm
Roket...
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()5.360 aha haha. ::)))
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()E almadi demistin sabah... baktim yururken geri donmus.5.56ya yurumus bak ben direnc 5.64 idi .. gelmeden vurmuslsr kafasina .. gecmis olsun kactan almistin ki?
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Gsray icin ferdi tayfurdan yakti beni gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Zaten yurutmuyorlar bir sure sonra ralli.. sabir onemli iste abla...
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Akenr alsak iyoydi.. bende vardi .1.900 laerden yurumuyor diye satmistim. ::((
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Zorene bak iyi ki bi isin icinde abd var durmuyor bak... bereketli olsun...
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Akenr bak tava yapti. bende zoren aldim sonradan.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Yok duzelmedi.. kirmizidayim
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gecmis olsun abla.. su an nasil duzeldi mi?
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sayin hocam 16.11 dirence takildi.. bundan sonrasi icin ne yapacagino bilemem ki:( 6 yapmis su an.. keske sabah alsaydiniz azcik:)
Aysu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()dün gece arkadaşlara yorum bilgi atmıştım, attığım msj lardan takip edebilirsiniz
Ruşenn1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Bu fiyattan alınır mı kısada teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Hkmt halka arz oluyor bilgin varmı hocam varsa paylasabilirmisin
K_Ç_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Aynen ustam bende zaten bakit sikontisi var hisse alanim sikinti . sabah gozume guzel geleni atiyorum millet faydalanir diye sokm guzeldi gercekten onunde engel de kalmamisti.. insalalh alan olmustur bugun cebine para girmistir sagolasin...
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()şok market piyasada pek hesaplanmamıştı keşke şok geçiş yapsaydın benim aklımdaydı ama bir sürü hisse haber derken akılda kalmıyor en mantıklısı not almak
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ben bizim kirmizi hala terste kaldim.. sabah sokm grafigini de attim degerlendirseydin bak 6 yapti...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Yahu takildim kald su bizime terse ksld ciksmiyor da gitti #sokm gozumun onunde ya .. :(grafigi de guzeldi 16.11 direnci teste edecek sanirim... yap ustam yap boyle esprileri severim takil sayfa renklensin:)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Pardon desa yazacagima bera yazmisim.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Durumlar nasil. bende bir bera bir dardanel yesil.
1BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()bende yok sana nispet olsun diye yazdım :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Valla oyle helal olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()migros fişek :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()#Sokm
ROKET...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Devam... ytd...
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Spekleniyor
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bilanco mu geldi crdfa'nin..?
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Bugün crdfa gider sanirsam... hatek! Belki biraz iniş çıkış ateks te. Asuzu yu 2 gün daha dip yaparlar gibi gibi gibi... bugün is var herkese bol kazanç. ytd