Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sorma hocam 67deki emrimi patlwtti gesan artik yok bende:(
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Canın sağ olsun saygılar
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Eline sağlık @Hakedis2 karşında ben varım, @Halilibo06 değil, lütfen! :D 54,33 maliyetle bir kısmı duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hay masallah bereketli olsun; )dikksti elden birakma stop loss koy hissene kardan olma burasi bist bakarsin duser yazik olmasin...
imparator19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()kardayım üstadım çok şükür
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ben de 3lu rakamlari zorlayacagini dusunuyorum ama bakal belki de yaniliriz belli olmaz... gercekten cok ekmek yedirdi gesan guzel sirket hissesi dusse de.. ari gibi calisiyor her yerden is aliyor.. takdir edilesi hamleleri var masallah...
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()Gesan ama benim atek içinde beklentim o seviyeler. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ateks mi gesan mi? :)
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By$hero2 ()İleri hedefi 96/99 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Sende öylesin gönlü güzel mütevazi kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah ustam aynen bereketli olsun kime yarari olmussa..
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah abi bastacisin sagolasin...
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah kardesim eksik olma... kardasin degil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Yaw sanki bilmiiim atcem inadına sana like. Netcen hadi söyle netcen.
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eksik olma abi inan like icin atmiyorum hepimiz faydalanalim diye atiyorum... su zarasrimiz bi ciksin baska derdim yok .. :(
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Hahaaa gönder getsin @Hakedis2 dadaşıma gardaşıma
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Ellerine sağlık kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Emegine saglik kardesim alana tutana beteketli olsun.
1BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()ben destek atimm abim
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()3 like vardı bittiii