Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Merhaba rica etsem aveea durumuna baka bilir mısınız şimdiden teşekkürler
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
İlyas_usta ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler sn. abim bol kazançlar, hayırlı günler..
Kılıç66 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selam @İlyas_usta altkoinlerde genelde şuan yukarı yönde ve özellikle btc 'nin haftalık MA200 üzerinde kalması önemlidir..
Ben kısa vade de şuan;
ALPACA/USDT
FİDA/USDT
MDT/USDT
Ayrıyeten ILV/USDT takip edilebilir, profilimde detaylar mevcut MDT ile ilgili grafik ve paylaşım yapacağım..
Waves ile ilgili hem grafik hemde paylaşımlarım mevcut ve ONG'ye gelirsek BTC'nin gidişatına göre ekleme yapılabilir durumda ve özellikle ONG 0.425$ üzerinde günlük kapanışlar yapar ve kalıcı olursa 0.51$'a kadar yükselişlerin ve iğnelerin gelme durumu olasılık dahilindedir ve 4 yıl önceki ATH'sini bile geçemediği gibi beklentinizi karşılamayabilir ve stratejiniz doğrultusunda kısa vade de düşünmelisiniz..
Bol kazançlar..
İlyas_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kılıç66 ()Cansın, böyle morallere ihtiyacımız var.
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dünya piyasalarını etkileyecek olan olaylar ve bir gerginliği daha geride bırakmış oluruz umarım ve Çin- Tayvan gerginliği de umarım son bulur ve devamı gelmez diyelim.. Kripto piyasasına giren herkes ekonomiden, dış politikasına ve dünya dengelerine kadar açıkçası herşeyi şimdi daha iyi öğreniyor, kavrıyor ve bir süzgeçten geçiriyor takip ediyor diyebilirim.. Eylül ayında ki FED toplantısına kadar rahatlık ve yükselişlerin gelmesi gerekiyor..
BTC şimdilik ve sabah ki grafik & analizde de bahsettiğim gibi 22.6K$ civarını koruduğunu görüyoruz ve en önemlisi ise haftalık MA200 üzerinde kalması pozitiflik bir durum göstergesidir ve yukarı yönde ise kısa vade 23.5K$ üzerinde kapanışlar yapması hâlinde yeniden 24.676$'a kadar tepkisini gösterecektir diye düşünüyorum ve adım adım yükselişlerin devam etmesi piyasanın toparlanması daha da güven kaybetmemesi için ve gelişen temel haberlerin neticesinde etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorum..
Hayırlı günler, bol kazançlar..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı Günler bereketli kazançlar işlerinizde kolaylıklar dilerim Hocam ellerinize sağlık teşekürler sağolasınız takipteyiz her yandan olumsuz haberlerin pompalandığı piyasa şartlarında yine de dik durmaya çalışan btc ve altları.
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok teşekkürler bereketli olsun
1BeğenmedimŞikayet
İlyas_usta ()Slm hocam altkoinlerin hepsin demi olur yada öneride bulunacağınız varmı bende ağırlıklı Ong staroj waves var birazdaha ekleme yapabilir m yrd olmadan tavsiyeniz bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()cok sagol dostum#tesekkur ederim...
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Haftalık MA200 üzerinde kaldıkça pozitifliğini koruması beklenilebilir, gelişen temel olayların şimdilik pek etki etmediğini görüyoruz..
10 Ağustos enflasyon verilerine kadar dar bantta hareket edebilir, bu da altkoinlerde fırsat yükselişlerini görmemiz sözkonusu olacaktır..
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bugün iyi gidecek galiba
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rica ederim bol kazançlar, hayırlı günler..
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sağol abim