Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen ustam
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Çok haklısın kardeşim
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ya bence ful çıkılmaz parça parça satma taktigi
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Bu taktik güzel aslında
0BeğenmedimŞikayet
svedrif ()anladım önce yüzdeliğine bakalım misal %6 çıkış yaptıysa kar alınır..
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Rica ederim elimden geldigince her zaman diyorum bilmediğimi ekibe soruyorum bende
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()200 TL kaç lot tekabul. ediyorsa o kadar al %20- %30 olsun önce bi
svedrif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
svedrif ()hasan hocam kar alma işini öğrenme peşindeyim.. misal 100 lot 1000 maliyetli alışım var.. yükselişle 1200 oldu.. lottan 20 tanesininmi satışına onay veriyorum
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()sağol her şey için yardımların ve desteğin için
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Berektli olsun bende az aldım ekledim ya onda hedefimiz 50 TL bilanço yaklaşınca hareket gelir o yazdığım rakamdan dönmesi lazım ama BIST bursdi her şey olur her daim nakiit olmalı ytd rakam icjn)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()uluun aldım bende 20,90 ve 20,70 den senin söylediğin rakama gelmedi ama emir duruyor gelirse alır :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ya biraz ekleme için geç kaldık endeks geri çekilmede oda salarsa alım fırsatı olur 2666 uusru olmamzaa geri geli
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bakayım Sasa uzjnda cokdaha iyi yerde olur bu net Sasa yoksa sepette eksik demektir
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Sende var ol usta hepsiniz
2BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tobo görüntüsü var gerçekleşirse 3000 e gidermi sonu gider ytd
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Değerli emeğine sağlık Hasan hocam tobo ve ikili tepe oluşma ihtimali diye düşünüyorum doğrumudur
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Like lar kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()Hasan sasa dada fiyat düzenlemesi olurmu daha sonra bazı hisselerde oldu bazıları etkilenmedi hiç
1BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Sadece haksizliga ses cikardik. biz tesekkur ederiz bilgiler icin.
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Senin verdiğin emeğin yanında bir şey değil
4BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen hepinjze çok tşk @Benim_dünyam
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tşk kardesjm önemli olan buydu aslında oda oldu
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Evet iyi ki yazmışız sevindim @H_s_Bursa
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Bizim evlatlik yine gitmiyor yine gitmiyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Mesajlar ise yaramış sevindim
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Iyi bari abim en kısa zamanda inşallah yıldızını da alirsin
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
3BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hayır grafik yetkisi verdiler
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi yıldızını gerimi verdiler
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Persembe cuma direnç üstüne atip retest de yapabilir hasan emegine saglik.