Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()E gün önce yine
Takiptekal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dün aynısını bende yaptım 24500 üstü olmadığını küçük düzeltme olacağı bildiğim için satmadım. Beklemeye devam.
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Yanarım yanarım da dün çarpıldık adım gibi biliyordum 24.500 den döneceğini açıkça söyleyim kimse darilip gücenmesinde bir kaç işi aldım mesajını gördükten sonra fomo ya kapılıp satmadım kâr gitti bana iyi Bir ders oldu tek bildiğin yol kendi bildiğin yol
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hep ileri :)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Benim grafikte aşağısı yok
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Güzel günler yakın :)
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İnşallah öyle olur.
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()22.800 destek değip yukarı vuracak diyorum
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()guc topluyo zatennn su an...23400 hizli gecildiginde guzel haber akisiyla farkli noktalarda olucazzz insallah...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()23400 üstü yükselişin sesleri olur diğer türlü zaman alacak yükseliş için. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Rica ederim dostum
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()eline saglik...