Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()#Sise
23.12 onemli... kirmsli .. kirsin yurusn... Hedef 33Tl... ytd...
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Tam 23.12den donmus, tam isabet...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Eyvallah ustam boyle boyle ogrenicez:)
KadirDemirezen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KadirDemirezen ()Destek diyebilmemiz icin minimum 4 saatlik mum birakmasi lazim. Gunluk kapanıs hacimli bir destek gucku destek diyebiliriz
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam jants ve naten hakkında bilgi verebilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ustunde kalacak diyolardi ustalar hocam ben de yeni yeni ogreniyorum.. :)kendine destek yapmali... ytd ..
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()bereketli olsun inşallah
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Merhabalar hocam. 23.12 geçerse kırmış der miyiz? Yoksa gün kapanışı almak lazım mı?
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Kocaman AMİN... :)
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yarı kar almıştım yarısını tutmaya devam ben
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hrp birlikte hocam insallah.. :)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()bir an önce zarardan çıkar çil çil Altın sayarsın inşallah
0BeğenmedimŞikayet
karatepe (): ))) AMİN...
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()görmemişim kusura bakma hakkını helal et teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Hocam az once yorum yaptim bu hisse artik asuzu gibi brnim boyumu asar ustalara dsnisin benim hedef 49.30 idi 49.38 geldi sonrasini bilemem.. ama temennim insalalh yukselir.. ytd diyelim... bosver hocam yildiz pesinde dgilim zararimiz ciksin baska bir sey istemem...
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Olur boyle seyler hocam bak cuma tavan yapan yayla bugun taban yapti bir de benim psikolojimi dusun:)
imparator19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()tmsn hakkında bir öngörün varmı arkadaşım rozetinde parlıyor hayırlı olsun bu arada
0BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()ya deme öyle zaten içime dert oldu ama bir iki güne mecbur çıkacam zaten alım yapsamda nasip olursa çapraz komşumun tükeni devralıp işime bakacam peşinat lazım
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()23.12 onemli insallah kirar ..
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Gesan gibi hisseye nasil kiydin:))saka saka yeri gelince satilir tabi ki .. :)
0BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()valla bende öyle sabah sabah çok güzel kar kaçırdım kala kaldım ne alacagımı da şaşırdım
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Bence degilsin ustam... benim moral alt ust oldu kaldim izliyorum vallaha yayla mahvetyi beni .. :(
0BeğenmedimŞikayet
imparator19 ()şişeye geç kalmış değiliz demi
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Oyun oynamiyoruz usta :))Rabbim utandirmasin insallah...
Kaportaci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaportaci ():))225tl şuanda maşallahın var