Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0774 12:00:46
EUR 37.0510 12:00:46
USD 34.3672 12:00:46
ALTIN ONS $2688.5050 12:00:46

Konu: Neo...

⭐⭐LostPassenger ()
Bitcoin

Yorumlar (28)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

dolarmıdolmazmı ()

Sağol dost

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Preonstar ()

Abi biliyomu hiç bişey alamadım cnm sıkıldı sence aşağı donermi benim hesapta sıkıntı çıktı tamda saat 9da olacağa bak sen şimdi öle bakayom

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Bırak ya işin gücün atmasyon:))

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

İhtimaller her daim vardır. Bu yüzden parçalı giriş dedim ve yarını da görüp alımları fulleyebiliriz dedim tüm çevreme. lütfen aynı şeyleri 10 kere yazdırma bana.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

33 35 bandını görmek isterim bu olumlu süreç içerisinde...
Bereketli olsun.

dolarmıdolmazmı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sahin açıklama yapmış bu btc yi olumsuz etkilemez mı fake olma ihtimali var mı yarına kadar şu anki yükseliş 75 baz in söylemleri yarın fiyatlarsa

0BeğenmedimŞikayet

dolarmıdolmazmı ()

Dost biliyorsun gecen avax alıcam demiştim sana 1 k usd lik ve 17 dolar dan alımımı yaptım. Görüşün nedir avax da uzun süreli olarak kaça kadar gider sizce?

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

O zaman avax tekrar donebilirim sağol kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Abi ben sana sadece bir coin önerdim o da Avaxdı. Ne zaman x2 yaparsan o zaman satarsın anca demiştim bunu dediğimde avax 21di sanırım. Bunun dısında sana hiçbir coin önermedim. Dar ile hiç ilgilenmedim. metaverse lerin hepsi sönük uzun zamandır. İnşallah bu trendde hareketlenirler. Sana diyebileceğim tek şey çokk çokk abes bir durum olmadıkca artık sabırla bekleyeceğim en azından eylül 10una kadar

fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

Yarısını satıp blz alsammi ytd olmadan

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

Ne dersin fikrin önemli

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

E sorumlu ariyoruz ya, yaptigimiz işlem için, o nedenle, espri kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

O ne demek?

fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fırat33 ()

Doğukan kardeşim dar yarısını satsammi yoksa full devammi edeyim, bak sorumluluk sende ona göre):

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Konuşma şahin miydi

1BeğenmedimŞikayet

kayso ()

Uçan kaçan ne var kardeşim niye strese giriyosun..

NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Hiçbişey anlamadım dediklerinden.
Konuşma oldu bitti.
Tek destek noktası 21700 şuan.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

Kardesim sorunun ne coinler kacmiyor alirsin yarin

-1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hiç kimse müneccim değil rakamı hatırlıyorum 100 baz beklentisi dahilinde 17.600 altı alımlara başlarım dedi 75 baz gelince işler değişti ama ben de yine de konuşma bitimini bekler diye düşündüm mesaj da düşmedi bana oturduğum evde bazen çekmiyor site yoğun ise de nasip bu işler

-1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Şakamısın sen? Bende etmedim zaten, hayatının karanlığında yaşa dedim...
Be. ddua etmezmiş Hepimizi kandırdı ne demek?

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

1 k cıktı 21.950 23 şimdi 500 dolar Altın da düzeltme gelir mı max 550 lerde duzeltmeyi tamamlar mı konuşma kaçta hangi kanalda

0BeğenmedimŞikayet

Emre_bey_ ()

Coinler kactımi alimina mani olan ne dostum yarin alirsin

3BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Burdaki onca insan anlamıs sen anlamamıssan o senin sorunun. En kötü fe. laket senaryomuz bu olur bundan da aşağı beklemem buna da hazırız dedim. Eğer zerre kadar hakkın varsa amenna. Umarımki ka. ranlığında bo. ğulursun..

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

güzel kardeşim şimdi dolusun bir şey söylenilmez ama, o zaman sormayın kararlarınızı kendiniz alın arkadaş 100 ve 125 e göre demiş olabilir 16 ve aşağısı gelseydi ne yapardın az olumlu olun burda kimse kimsenin danışmanı değil, kazanınca kimseye ücret ödüyormusun, az insaflı olun

1BeğenmedimŞikayet

zeynepnn ()

Eline sağlık @LostPassenger

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Sana hakkımı helal etmiyorum @NEO_34 bu grafiği sen neo istedin diye çizdim dün oturup da

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum