Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()2 ay sn mse ytd
mse_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mse_ ()Peki 85 den 68 e hareket süresi ne kadardır Bünyamin bey
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()81.73 ile 85.10 arası bir rakamdan 68.11 e hareket edecek usd ruble ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()N4 aylıkta 84 sonrası %20 lik çizgide d 3 sonu 68.34 gibi ruble ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Gas belki 1.91 sonra 8.68 ve ruble time ytd
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bilmuhabetimle sn invicible Lion hocam
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Usta1 ()Teşekkür ederim kardeş sana uyduk buralara geldik
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Bünyamin hocam slmlar iyisiniz umarım
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık kıymetli üstadım
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Oluşmuş ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Tr muhtemelki petrol ve gazı ruble ve riyal tl parite sine takas yoluna ya gitti ya gidecek gsyih oran çok degişir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Brics ve gsyih kamayı güney yönlü kırabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()Günaydın hocam. ruble için düşünceniz değişmedi dimi alımı 68 74 arası mı düşünüyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Teşekkürler hocam. Takipteyiz. Hakkımızda hayırlısı.
0BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()tamam hocam teşekkür ederim takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Almadım sn unique 1A fiyatı 68 ile 74 arsında satın alacagım ytd
Unique_identty için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Unique_identty ()ruble aldınızmı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Selamlar sn sakin uysal 55 gibi tl ye parite ettim muhtemelen 68 ile 74 aralıgında tekrar alacagım rubleyi ytd
SAKİN_UYSAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Hocam selamlar. Grafiği yanlış okumak istemiyorum. Ruble satış pozu mu açacaksınız 1A noktasında? Elinizdeki rublelerle vedalaştığınızı okumuştum sanki.
Ayrıca bir kaç gün önce ben de tamamıyla vedalaşmıştım.
Çıkış yaparken Ruble/TL mi yoksa farklı bir para birimine parite yolunu mu tercih ediyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()1A satış poz açacagım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd jpy ile birlikte 50.01 oranı yakalayabiliyor ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Teşekkürler abi. Yapar mı acaba onlara yarar gibi sanki bu durum
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()usd nin konvertibel 1. Para birimi olmasının bir bacagı jpy dir eger çin ve bir kaç ülke daha aynı hareketi yaparsa çok şey degişir sn 24 harfli ytd
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Neyi nasıl etkiler Bünyamin abi
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Moskova döviz borsası japon yenini aşırı riskler barındırdıgı gerekçesiyle askıya aldı ytd
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Onslar direniyor onlar direniyor Bünyamin abi :) kolay gelsin