Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Hacimsiz dususlerden hic korkmam buna dikkat edin mesela su an gesan 52.70 flama kirilimi var burada ilk parcali stobum, ikinci trend destegi stobum 50 burda guzel kar alirim duserse, . dustugu yerden de toplarim alt kanaldan.
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Keske biz de korkmasak:)
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Maalt 160 maliyet tutuyorum:) en cok alip sattigim kagit ama 3 aydir yaprak kimildamiyor:)
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()1. merak ettim
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Siriusblackkk ()Usta hatek bakmanı rica edebilir miyim kahretti bizi
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Is alani yukselen deger şu an iş leasing ile ortak calisiyor is ortagi aslinda. Sloganlari "enerjiyi tukettiginiz yerde uretin" ... benim gesan 2. Yuklu kagidim kolay kolay satmam sadece belli noktalarda kâr alirim:)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yorulmaz genç firma o. İş alanı çok yeni değilmi.
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Duzeltme anlaminda soyledim en saglikli yukselis dinlenme(duzeltme) ile olur. Ben severim yukselis sonrasi taban yemeyi korkmam:)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Dinlenmesi gerek demeyeydin iiydi usta... :)
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Gesan ezber bozan sirket kamu aydinlatma platformunu mesgul etmekten ve kap duyurusu yapmaktan hakkinda islem baslatilir yakinda izleyin gorun bak:)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Ben şöyle yapayım bütün uygulamaları sileyim 3 ay)))
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Alt yorum @htc54