Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet yiğidim
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()19.05 rakamını pivot olarak vermiştiniz hocam. O rakama özellikle dikkat etmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi ay kapanışı önemli
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Burada 19.05 daha muhim.. uzerinde kalması. ay kapanışı olarak takip edelim.
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Bu da gayet faydalı bir çalışma olmuş hocam 19.22 gelecek mi bakalım:)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet Gümüş icin yazılanlarda dogrudur :))
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkürler hocam tekrardan grafiginizi ve paylaştığıniz notu inceledim. 18.88 Altın a düşerse düşüş,19.22 üzeri yükseliş için önemli rakamlar
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin Ecmain. Hayırlısı abiciğim ^^
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim elimde şu anda Altın dolar euro ve gümüş var ama en çok ta TL var yani daha çok alım tarafındayım geçen hafta ev alacaktım ama olmadı ve bu yüzden 950 leri değerlendiremedim gram da nasip ten öte köy Yok bugün a. b. d açılışını görmekte fayda var gibi alım için
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()23 Temmuz Gann ın önemli trend başlangıç tarihlerinden. Elimizde senenin ikinci yarısını ilgilendiren bir katalizör var. Bu ay haftalık ve Ay kapanışı aynı gün. Böylesi bir ortamda ay kapanışı daha anlamlı olacaktır. Önemli olan piyasanin nerede kapanacağı.
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun Fed kararından sonra derken ilk kapanış mi yoksa ay kapanış ınami bakmak lazım kusura bakmayın ben acemiyim bu konularda