Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Tamam abim @mumlar lordu ve senin sözünü dinliyorum satmadım satmiycam insallah
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@umuut81 satma işte Allah için sabret yüzün gülecek inşallah bendede duruyor
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Zaten ben satarım o uçar abi bendeki şans bukadar:))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@umuut81 ya bak onu sansa yaparsin yada gerçekten iyi bilgi tecrube lazım bence öyle
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Tamam abi ondan yana sıkıntım yok sadece arada kar alıp lot artırıp ortalama düşürme şansını kaçırdığım için uzuluyorum
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@umuut81 rahat ol kardeşim gerçekten sorun yok üretim yapan kar yazan ve dövizle satan şirket
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Beni bu hayal ayakta tutuyor abim:))) inşallah satariz
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@umuut81 nasip de geç emin ol 112 -120 bandında satarsin
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Sağol abim, ben dün 82den satsaydım diye uzuldum kar kaçtı diye ama nasip artık.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yani sorun yok okey ondan yazdım sanada @umuut81
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Öyle dedi grafik bakan arkadaş orda gap boşluğu varmış sanirim
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha yanlış söyledim jants
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Sasa 74 75 mi Allah mi soyletti hocam
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@umuut81 @deLiogLan_ jants ya pardon
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Jants de yaw.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Dimi ama gerçekten öyle @umuut81 Sasa 74-75 onay alıp tekrar yukarı gidevektir endeksle
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Bosuna demiyorsunuz yollar dikenli ayagini seven gelmesin diye :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Evet devam bir miktar daha geri gelip insllah 3300 e doğru yola devam tabi Tukriye faktörü unutmayın
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Emegine saglik hasan dewam ke.
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@deLiogLan_ @Deryagol @Alp_58 @Ysmn58 Onaya inebilir sorun yok