Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()En ürkütücü görünen bu ama ihtimal sadece olur mu olmaz mı kesin diyemiyorum. Neden olur neden olmayabilir bozulur yazdım analizimde ama hala aktif. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Net_X ()çok teşekkür ederim. gayet iyi anladım sayın @M_yıldız
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Net_X tabiki bunlar varsayım . tahmin . bakmanız için güzel gorseller :) tavsiye değildir. ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Net_X 1 bakınız . ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@che_guavera1341 abi bu ihtimal hakkında ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Eline sağlık kardeşim
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Yani ihtimal görünce olumlu olumsuz atmak aslında gerekli bence. Ben de bazen insanları içkillendirmek istemem atmam vs ama artısıyla eksisiyle yazdıktan sonra yanlış bir şey olmadığını hatta faydalı olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar en olmaz çok düşük ihtimal dediğimiz durumlar bile olduğu oldu. Yine aklımızda bulunsun da en azından insanlar ihtimalleri bilip daha bilinçli nv yatırım yapsınlar. Yoksa tabiki hiçbir şeyin kesinlik ve garantisi olamaz. İyi hafta sonları
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Evet hocam ben görmemiştim bu grafiginizi, yine insanlari iskillendirmemek icin düşüncemi tekrar edeyim. Bu ihtimal var ama bu ihtimali düşük görüyorum ben. Sizin de elinize sağlık hocam.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@emrah19 alttaki yorumu senin için yazmıştım etiketi koymamışım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu da benim aylıktaki çizdiğim versiyonu senin haftalıkta çizmiş olduğunla aynı yani fark etmez birebir aynı ve hatta günlükte de aynısı çizilebilir. Tabi mumlar açısından rsi vs açısından farklılaşma olabilr ufak nüanslar onlar fikirsel açıdan bilgi verebilir.
Evet ilk etapta ben de direkt bir 13.75-14 civarına düşme beklediğimi söyleyemem. Çünkü daha kısa vadeli haftalık günlük vs RSI baya düşük yerlerde olduğu için mesela öncelikle en azından tepkisel de olsa yükselişleri dener diye düşünüyorum. Ya da tamamlanmış Kelebek ve Yengeç nedeniyle vs. Hatta bu grafiğin Altın da detaylı açıklama yazdım nasıl olur nasıl olmaz. Okumak isteyen herkese tekrar hatırlatmış olalım bu vesileyle.
Çalışmalarında başarıların devamını diliyorum bu arada güzel kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bazı grafiklerden grafiklere göre ufacık farklar olabiliyor dostum ama sakıncası yok aşağı yukarı benzer rakamlar işte sonuç olarak PU da var 4s ve günlük RSI yani bu anlamda sa olumsuz görünmüyor teknik olarak bu grafiğe göre daha kısa vade için konuştuğumuzu belirtmek gerektiği zamanlar. ytd
dogrusubende24 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dogrusubende24 ()bir kaç gün önce, 17 ) dün 27'ye kadar indi 4h'de
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu arada aşağıdaki aylık RSI göstergesine dikkat ederseniz, 50 bölgesinde yani orta seviyede tutunmaya çalışsa da tutunamamış ve ortalamasının da Altın a inmiştir ancak şu an 40 seviyesinde RSI da bir önceki aylar öncesindeki dip seviyesi durumundadır. Yine de rsi dipte veya aşırı satış bölgesinde değildir. Eğer oralara inmek isterse ki burads 30 seviyesi RSI için asıl dip çizgisi ve daha altı ise aşırı satış bölgesi olarak anılır. Lakin daha önce rsi tekrar bi yukarı 50 seviyesine en azından ataklanmak ds isteyebilir eğer en diplere gidilecek olursa bile. Biraz karmaşık gibi gelebilir bilmeyenler için ancak bilenler ne demek istediğimi anladı. Yani RSI olursa daha dip bölgelere giderse fiyat da 14 dolar ları görmesi kaçınılmaz sonucu da olabilr. Neyse ki daha önce günlük RSI kısa vadede dip yapmış ve yükseliş eğilimi yani grafikteki belirttiğim gibi en azından tepkisel de olsa yükseliş göstermesi ihtimali daha olumlu görünmekte gibi. Bakalım gelecek neler gösterecek. Böyle ara ara güncellemeler atabilirim grafik çalışmalarımda yatırım tavsiyesi olmadan.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah güzel kardeşlerim teşekkür ederim. Petrol üzerinde yorum şeklinde vardır ama dolar endeksi üzerinde çalışma yapmadım sadece yorum olarak RSI ile negatif uyumsuz olduğu ve fazla şiştiğini düşünüyorum dolar endeksinin ama FED öncelikli aktör olduğundan teknik bir yerde kısır kalabiliyor. ytd
CanŞenliği için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CanŞenliği ()Hocam sağolun vaar olun. dolar endeks çalışmanız varmı. Gümüşü dolara abritaj yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Emeğe verilen saygı baş tacıdır. Ve emeğe saygı gösteren herkes bir şekilde kazananlardır. Saygılar cümleten
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Emeğe her zaman saygımız var sonuçta ortada bir çalışma var her ne şekilde olursa olsun saygılar
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah ne demek güzel düşünceniz yeterli. Ben fikir üretmeyi ihtimal bulmayı seviyorum öyle analiz olsun diyerekten. Lakin burası gümüş sayfası ve ben olsam da olmasam da öyle güzel öyle verimli teknikçilerin olduğu, yetiştiği, daha samimi ve güzel bir ortamdır. Çok eğitici de bir sayfadır bence çok önemli bir değerdir gümüş sayfası. Gerek Altın . in sitesi içinde gerekse bir çok site içinde çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Güzel insanların mekanı. Acemisi uzmanı her seviyeden insanların kolaylıkla buluşabildiği bir noktadır. Ben de bu sayfada olmaktan hep mutlu oldum. Katkım olmasına da sevinirim.
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim Myz abi senin de eline emeğine fikirlerine sağlık her daim
1BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Size hakkım dolmuş sayın boss borcum olsun
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tsklee @BossVurguncu eline saglık . ytd