Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:01:06
EUR 35.9598 11:01:06
USD 34.5492 11:01:06
ALTIN ONS $2717.4500 11:01:06

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Bana başarısız diyenler. Sürekli sataşanlar . Analizi tutmuyor diyenler.. evet bir yerde haklı olabilirsiniz bazen geç veya bazen erken alış ve satışlarım olabiliyor. Ama sonuçta kar alıyorum.. veya zarar kes yapıp yükseldikten sonra daha aşağılara düşüyor ve daha ucuz alabiliyorum.. benden daha iyi ve daha öngörülü iseniz lütfen buyurun PNL PAYLAŞIN. sayfadan uzaklaştım çünkü stresi beni yoruyordu.

Kendimce bir CHALLENGE yaptım. 62 dolar ile… son 1 haftadaki kümülatif büyüme oranım. Bana kötü diyenler buyrun sahneye daha iyisini paylaşın lütfen.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Benim tl yüklü değil inş kimse zarar etmez

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

Şaşmaz yanılmaz Allah var insan doğası gereği herkes yanılabilir önemli olan özeleştiri yapabilmen, karşındakilere empati kurup kendini onun yerine koyabilmen zararda olanlar zararın verdiği hazımsızlıkla ile seni üzmüş olabilir olacakta ben yanıldım diyebilmen hoşgörülü olabilmen sadece seni yüceltir.

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Evet. Bu iddiamda aykırı olan ve acımasız eleştiri yapan insanlar yüzünden oluyor. Bunun farkındayım fakat çoğu zaman engel olamıyorum kendime suçluyum bu konuda

Oğuzhan_07©20 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Beklediğim olursa gerçekten çok üzüleceksin. Bana düşmanda olsanız 1 kuruş para kaybetmenizi istemiyorum inanki

Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Sand btc ile birlikte yürümüyor onu diyorum 21.46 da aldığım için bari onu kurtarayım mı ki 21.50 maliyete emir gireyim 22.40 ört olan iki parça beklesin 23 26 arasını ne zaman gelirse artık

0BeğenmedimŞikayet

Oğuzhan_07©20 ()

İstifa etmeni istemiyoruz bu sayfada herkese yer var yeri geliyor sayfaya çok faydalı olabiliyorsun ama bazı konularda bence fazla iddialı oluyorsun bu sana büyük handikap oluşturuyor ben bilirim ben bildimden çok hep bereber neler yapabiliriz görüş niteliğinde olsa daha güzel olur hepimiz aynı gemideyiz adaş bir elin nesi var iki elin sesi var adaş.

0BeğenmedimŞikayet

Mawerick77 ()

Beni mi tutuyorlar :)

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mawerick77 ()

He de gec :) 17 ne zaman gelecek başkan. 3 u 5 i bosver :)

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Selda hanım buradan 21800 ardından 20400 gelebilir.

Son kez 22600 test edebilir. Bu köprüden önceki son çıkışlar gibi duruyor şimdilik. Kötü günler bizi bekliyor olabilir bu ay. Önümüzdeki ay ise daha kötü seviyelerde olabiliriz.. nakit paranızı tüketmeyin. Her tepeyi iğne olarak satıp geri çekilmeleri bekleyin..

Önümüzdeki ay alacaklı olan müşterilere 150bin adet btc ödemesi yapılacak. Bunlar çok düşük maliyetle alınan BTC ler.. senaryolar ve hikayeler yazıldı iş haber akışına kaldı.. dikkatli olun naçizane tavsiyem.

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Al işte ben kalkıpta bu insana ne anlatayım ki şimdi?

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Lütfen eslik et artık noldu sana resmen tutuyorlar sanki :(

3BeğenmedimŞikayet

Mawerick77 ()

Yazmadan duramıyor istifaci baskan :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum