Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 11:12:42
EUR 35.9598 11:12:42
USD 34.5492 11:12:42
ALTIN ONS $2717.4500 11:12:42

Grafiği gönderen: Luciferr01

⭐⭐Luciferr01 ()
Bitcoin
Sonrasında uzun bir süre yokum. Sevmeyen kadar seven insanlar için bu yorumu yapıyorum. Uyar uymaz herkes kendi parasından sorumludur.

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Lucfier belirlediği koğnleri Bi paylaşabilir misin ben de inceleyim mümkün mü

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Evet. Ama alımlarımı 9-11k arası gelirse alacağım. Veya 32 üzerinde tutunursa

uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Yok sepet yapcöm tabi Bi sorayım dedim ayrıca bunlardan ekleyim mi diye

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Sen yavaş yavaş kafamda netleştirdin mi dostum alacaklarını

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

UP alacağınıza sepet yapın bence daha mantıklı.

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Örneğin, ada coin ve adaup 'ın 2 3 yıllık
grafiklerine bak, fikir edinebilirsin

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Dostum şeyi sordum 10 11 binlerde up almayı düşünüyorum ne diyosun diye sorduydım

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Yazıp çıkıyorum direk başkan görmedim. Birazdan 21350 gelecek gibi.. sonra 20400 ü tekrar ziyaret edip yarın gün içinde 22800 görür gibiyiz..

Orada her şeyi satabilirim.. belkide yarısını duruma göre değerlendirmek gerekir.

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Dost cevap alamadık ya :))

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Buralarda oyalanır sert hareketlerden korkmayınız. Giriş hala aynı yerde merak eden profili inceleyebilir

0BeğenmedimŞikayet

uzman06 ()

Başkan 11 12 lerde up lara girmek mantıklı mı sence?

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Anladım bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

19390 btc 1083 eth

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

btc kactan aldınız ki 18.500 de stop olacaksınız

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum