Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()#eline saglik dostum...
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
8BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Değerli dostlar;
Temel ve teknik açıdan adım adım plan ve stratejinize göre ilerlemeniz açısından kısa vade de takip edilmesi gereken bazı hususlar şöyledir;
*ABD enflasyon verileri 13 Temmuz'da açıklanacak.. Bugün ABD'de kurtuluş günü sebebiyle borsalar tatilde, enflasyon verileri ve beklentinin 8.3 gelmesi yönünde ancak beklenti üstü bir rakam gelirse şayet btc bu sefer adım adım aşağı riskleri uzatabilir ve 17592.78$ desteği takip edilebilir bu seviyeye gelirse de tutunursa şayet çift dip formasyonu oluşturabilir..
BTC 18 Hazirandan itibaren bu desteğin altına şimdilik sarkmadığını da belirtmek isterim.. Enflasyon verileri açıklanana kadar en azından 2017 ATH seviyesinin üstünde tutunması ve kapanışlar yapması kısa vade de önemli ve pozitif olduğunu da belirtmekte fayda var..
*FED'in ise Çarşamba günü TR saati ile 21:00'da ve geçtiğimiz ayın toplantı tutanaklarını açıklanması bekleniyor ve kısacası FED toplantısından şahin bir duruş olmazsa, 0.50 veyahut 0.75 baz faiz artışı gelirse yani daha keskin faizler gelmezse crypto piyasasında altını çizmek gerekirse "kısa vade de" toparlanma durumları sözkonusu olabilir ve Temmuz'dan sonraki toplantı ise Eylül 20'ye doğru odaklanılmalıdır..
Elbette BTC son zamanlarda 17592.78$'ı test etti ancak son dip seviyesi bu seviye olursa şayet öncelikle şuan güncel olarak 19.8K$ üstünde tutunması, ve kapanışlar yapması şartıyla adım adım 20.8K$ civarı ve en son test edilen ve kısacası altta ki aylık MA50 üstüne çıkılması ve ardından haftalık MA200 seviyesi olan 22.550$ direncinin kırılmasıyla birlikte güven verici hareketler başlatması ve trend döngüsüne girecek mi takip edilmesi önemlidir..
BTC'ye biraz da likidite gerektiğini ve, şimdilik 17592.78$ dip oluşturamazsa ve haftalık MA300 16.700$ seviyesi de test edilebilir, yeter mi yetmez mi şayet, bu seviye geldiğinde oluşacak tepkilere göre bakılmalı, izlenilmeli ve kısacası adım adım gözlemlenmelidir..
Şimdilik herkese bol kazançlar..