Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0565 15:32:27
EUR 36.4425 15:32:27
USD 34.4684 15:32:27
ALTIN ONS $2628.4200 15:32:27

Konu: BTC Grafik 04.07.2022

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

BTC'nin bu hafta ve haftalık kapanışında btc bu zamana kadar ki ve 4 yıllık döngüsünde ki, ATH zirvesinin Altın da haftalık kapanış yapmadığı göze çarpıyor ve BiTSTAMP borsasında 2017 ATH zirve seviyesi olan 19.666$ altında bu hafta ve haftalık kapanışı bu seviyenin de altında nötr bir şekilde gerçekleştirmiş olduğu ve 19.296$ seviyesinde kapatmış görünüyor.. BTC'nin daha önceden de ifade ettiğim gibi haftalık MA200 seviyesi, daha önceki ayı sezonlarında destek seviyesi olarak görev yapmış ve ayı sezonunun dip seviyeleri olarak belirlenmiş bir seviyesidir bugün güncel bu seviye ise 22.550$'a denk geliyor olduğudur..

BTC'nin aylık MA50 seviyesi ise, BTC tarihinde de hiçbir zaman altında kapanış gerçekleştirmemiş bir seviyesidir.. Haziran ayı kapanışında BTC bu seviyenin altında aylık kapanış yaparak bir ilke imza attı bugün güncel olarak bu seviye 21.550$'a yakındır.. Teknik olarak ise bu seviyelerin üzerinde gelecek günlük hatta haftalık kapanışlar yapması, fiyat seviyesinin bir nebze de olsa rahatlamasını sağlayabilir ve takip edelim..

Orta/uzun vade olarak düşünenler kademeli/parçalı bir şekilde kısa vade de ise şuan 1-4 saatlik veriler ve grafik takip edilebilir ve makro ekonomik olaylara göre pozisyon alınması daha sağlıklı olacaktır.. Özellikle ABD ile korelasyonu ve enflasyon verileri gibi oldukça yükselen BTC'de kısa vade için bu gibi verilerin de, şimdilik takip edilmesi oldukça önemarzediyor olduğudur..

BTC'nin şuan saatlik grafik akışında ve kısa vadeli görünümünde yatay bir seyir devam etmektedir.. Kısacası dün en düşük grafikte de gözüken 18763.96$ ve 5 gün önce de en düşük 18595.60$ seviyelerini test ettiği göze çarpıyor ve bu seviyelerden her ne kadar destek aldıysa da bu seviyelerin altında kısa vadeli kapanışlar yapması durumunda BTC'nin 18 Haziran'da en düşük test ettiği 17592.78$'a doğru risklerini uzatması ve haftalık MA300 seviyesi de olan 16.7K$'a kadar riskini uzatarak destek- güç alması şeklinde takibi ve gözlemlenebilir olduğunu da bilelim..

BTC'nin yukarı yönde ise şuan saatlik 20-50-100-200 SMA gibi tüm HO'ların altında nötr bir şekilde seyrine devam ediyor gözüküyor.. Yukarı yönde dün en yüksek 19616.43$ kısacası 2017 ATH seviyesine kadar yükselişini çıkarttığı göze çarpıyor ve yukarı yönde dik4gen kutusu bölgesine yakın olan bu seviyenin üzerinde kısa vade de kapanışlar yapması ve günlük görünümde kapanışlar yapması, tutunması BTC'nin yukarı yönde seyrine kısa vade de 20895.08$ ve ardından 21.868$'a doğru yükselişler öngörülebilir.. Saatlik MACD şimdilik nötr bölgede seyrine devam ediyor olduğu RSI ise 50 seviyesinin üstüne çıkarsa yukarı yönde özellikle dünkü test edilen en yüksek seviyenin üzerinde adım adım kısa vade de yükselişlerin devamı niteliğinde ilerlemesi sözkonusu olacaktır..
Şimdilik herkese bol kazançlar..

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

#eline saglik dostum...

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

8BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Değerli dostlar;

Temel ve teknik açıdan adım adım plan ve stratejinize göre ilerlemeniz açısından kısa vade de takip edilmesi gereken bazı hususlar şöyledir;

*ABD enflasyon verileri 13 Temmuz'da açıklanacak.. Bugün ABD'de kurtuluş günü sebebiyle borsalar tatilde, enflasyon verileri ve beklentinin 8.3 gelmesi yönünde ancak beklenti üstü bir rakam gelirse şayet btc bu sefer adım adım aşağı riskleri uzatabilir ve 17592.78$ desteği takip edilebilir bu seviyeye gelirse de tutunursa şayet çift dip formasyonu oluşturabilir..

BTC 18 Hazirandan itibaren bu desteğin altına şimdilik sarkmadığını da belirtmek isterim.. Enflasyon verileri açıklanana kadar en azından 2017 ATH seviyesinin üstünde tutunması ve kapanışlar yapması kısa vade de önemli ve pozitif olduğunu da belirtmekte fayda var..

*FED'in ise Çarşamba günü TR saati ile 21:00'da ve geçtiğimiz ayın toplantı tutanaklarını açıklanması bekleniyor ve kısacası FED toplantısından şahin bir duruş olmazsa, 0.50 veyahut 0.75 baz faiz artışı gelirse yani daha keskin faizler gelmezse crypto piyasasında altını çizmek gerekirse "kısa vade de" toparlanma durumları sözkonusu olabilir ve Temmuz'dan sonraki toplantı ise Eylül 20'ye doğru odaklanılmalıdır..

Elbette BTC son zamanlarda 17592.78$'ı test etti ancak son dip seviyesi bu seviye olursa şayet öncelikle şuan güncel olarak 19.8K$ üstünde tutunması, ve kapanışlar yapması şartıyla adım adım 20.8K$ civarı ve en son test edilen ve kısacası altta ki aylık MA50 üstüne çıkılması ve ardından haftalık MA200 seviyesi olan 22.550$ direncinin kırılmasıyla birlikte güven verici hareketler başlatması ve trend döngüsüne girecek mi takip edilmesi önemlidir..

BTC'ye biraz da likidite gerektiğini ve, şimdilik 17592.78$ dip oluşturamazsa ve haftalık MA300 16.700$ seviyesi de test edilebilir, yeter mi yetmez mi şayet, bu seviye geldiğinde oluşacak tepkilere göre bakılmalı, izlenilmeli ve kısacası adım adım gözlemlenmelidir..

Şimdilik herkese bol kazançlar..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum