Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Bu hesap sahsimindir size bu hesap üzerinden saygsizlik yapıldığına dair bir ifade çıkarabilir misiniz ? Yok umrumda değil benim keyfim engel attım diyorsanız o sizin karakteriniz.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum? .. Orada engel tuşu var, isteyen istediğini engeller ve kim ne düşünüyorsa düşünsün.. İster buna ego desin isterse kibir desin.. İlla bir sebebi vardır.. Ben beni kale alan kişilerle yola devam ederim..
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Panalgine ()Peki neden engel attınız bir açıklama yapacak mısınız?
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sevgili ve sn. @Panalgine karşınızdaki kişiyi tanımıyorsanız şayet, önyargılı olmamanızı tavsiye ederim.. Yıllar önce ismi lazım değil hocam diye gelen ve altkoin soranlar ve bazı şeyleri öğrenip kendink geliştirenlere saygın her daim sonsuzdur ama saygı da kusursuzluk edenlere engel attığım doğrudur.. Buna en başta Lost'u senin savunduğun gibi, ve burada her kimse kimseyi savunmak zorunda değil olmamalıdır da..
Aylar önce CME GAP BOŞLUĞU ile ilgili teknik ve temel açıdan sayfayı bilgilendirmiştim.. Ben tekniğe, temele bakarım ve aynı zamanda kişilerin tecrübesi varsa saygı duyulması gerektiğini en başta savunanlardan olduğumu bilin yeter, altta ki CME GAP BOŞLUĞU ve grafiği ve analiziyle birlikte incelemenizi rica ederim..
Bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()@CoDeX© değerli teknik bilgilendirmeler için teşekkürler bazıları için çok güzel bir söz var ilk 6 ay anne sütü şart :))) iyi hafta sonları dost anlayan anlamıştır.
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı Günler huzurlu sağlıklı tatiller işlerinizde kolaylıklar dilerim Hocam elinize sağlık güzel paylaşım için teşekkürler sağolasınız.
Hocam son paragraf da tam yerini bulmuş isabet olmuş.