Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 11:12:56
EUR 36.3062 11:12:56
USD 34.5581 11:12:56
ALTIN ONS $2697.3350 11:12:56

Grafiği gönderen: mazar

⭐⭐mazar ()
Bitcoin
2 temmuz 2022

USTC

Saatlik bakış

bir manipilasyon var

RSI ve MACD bu yönlü hareketi çok zor yapar
dikkat edelim

YTD

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

ALLAH ona göre veriyi galiba. bilgi var para yok. para var bilgi yok. ikisi denk geldimi elon musk gibi oluyo galiba:)

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

benim param yok ama, nasıl olacak

Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

25 30 yaşlarındaki bi genç 100k parası olup sizin bilginize sahip olsa, çalışmaya tenezzül etmez, gençler kolay para istiyo biliyosunuz:)

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Yok hocam, estağfurullah, anladım ben sizi, saygilar.

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

parantez içinde kendime öz eleştiri yapmıştım, galiba yanlış anladınız.

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Şöyle diyim hocam,58 den aldım, fırladı.72 98 gelecek beklentisi ile satmadım.65 ten döndü. Mazar abinin grafitindeki long kapanış rakamı 64 küsurdu. dondu ordan içeri alacaktı az daha. cüzi kârla verdim. elimin Altın da olsa takip edip kendim görebilirdim, sizin kadar bilgimiz yok ki:)

1BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

program kullanan çok var tercihim değil, Allah akıl vermiş kullan diye, biz genelikle bo işlerde kullandığımız için faydalı işler de kullanamıyoruz. (şahsım için)

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Dün gece al sat yapityodum, Mazar abinin grafiğide 64 kusurda da kapanan long pozisyonu varmış, sonradan görmesem kârım çok fazla olacaktı, öyle bi program lazim

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

:)ekran fotosu var,65 kıramazsa 42 sarkar ilerleyen günlerde dediniz, teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

sana başka bir şey daha yazmıştım sanki, aklıma gelmedi

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Eyvallah hocam, rakamı takip ediyorum attıginizdan itibaren, kırarsa helikopter parası bırakabilir bana:)

0BeğenmedimŞikayet

Şahmeran_2525 ()

bitcoin için Şahmeran_2525 yorumu (12 saat önce) Cevap yaz
bir kere 1h ta doji var o dojiyi kırmak için 0.063562 ü kırmalı

https://altin.in/sahmeran_2525/4

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Abi, saygilar.. dün ustc grafigi atmıştın, emeğine sağlık. sağ üst taraftaki long short rakamlarına nasıl bakabiliriz, ücretli bi programsa adını yazarmisin. nerseyse tam o rakamda durdu yükseliş

mazar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Gunaydinlar Abi, tebrikler grafik için. lakin buradaki 0.064 teki long pozisyonu dikkatimi çekti ve hareketin hedefi karşı olarak anladım. o veriye nereden bakabiliriz, ücretli bir programsa adını soylermisiniz. teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Tesekkurler Abi, cumlemize

0BeğenmedimŞikayet

mazar ()

tebrikler
bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

1 haftada bereket versin yaklaşık 6x yaptım abi bundan
Al satlar hariç. 2 aydır takipteydim , yarısını sattım, yarısı ile işlemdeyim, Teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

mazar ()

rica ederim
ama sakınmak lazım
ytd
belki uçururlar
ama belli ki bir işlem açmışlar

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

allah razı olsun abi

0BeğenmedimŞikayet

Serpilss ()

Merhabalar hocam elimde grt var şuan bide stroj almayı düşünüyorum grt ne olur destek dirençleri bakabilirmisiniz?

1BeğenmedimŞikayet

mazar ()

Dikkatli olalım birden bu manipule hareket
çok ta kazandırır çokta mahveder
normal değil
bir operatif işlem
hemde bu piyasada

selamlar

1BeğenmedimŞikayet

Kahve_rengi ()

Teşekkürler Mazar abi, saygılar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum