Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()862 gösterdim ancak gerek 879 ara direnç gerek ise vergi makas yüksekliginden gram arttırmaya gerek duymadım.. Yine kanala girerek 890 üzerinde kapattı. Benim al satlarıma uymak z. orunda degilsiniz söylemlerimi h3deflerimi d1kkate alarak bekleme ya da gram arttırma g1rişimi ve alacagınız r1skler sizi baglar.. Çizerim ederim nokta atısı ucu ucuna gelir lakin ben al sat gram arttırma durumlarında mesguliyet ve bazı sebeplerle yetisemeyebiliyorum bu nedenle çizdiklerim , gösterdiklerim ve söylediklerime göre h4reket hep kazandırdı. Alan aldı almayan almadı- satan satı satmayan satmadı bu k4dar.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()940 da dolar a gececektim bazı sebepler nedeniyle olmadı. Dün gece de 925 lerden dolara gececektim o da dolar f1rsat vermedi. Bu gün 21 kapanısı bekledim 908-909 a kendini attı mumu yapıyor heralde diyip ekranı kapattım çünkü 922-924 yapacaktı öyle düsebilirdi bu gün ama ekrana gecip bakınca düsmüs t. uzak yapmıs..
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Zarar kes nıye yapmadım ki kardesım? ben 940 asagısına tek gram almadım