Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Eskiden çok mu güvenliydi? Şu andaki algıya kapılırsan dipleri kaçırırsın
Yako54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
freedomm06 ()her zaman kasa kazanır unutma short acıp batanda cok oldu long acıp batandaa cok oldu hepsinin parasını aldılar merak etme
1BeğenmedimŞikayet
Yako54 ()Hocam btc eski btc degilki vadeli islemler basladi yok shortlar yok longlar ki. se spotta degilki herkdz osin kumarina kacti buda uzun vadeli buyuk kucuk tum yatirimcihi kacirdi. hatirlarmisin uzun sure 33 38k arasi asansorden sonra subat ayiydi bi 48k ya cikti btc hemen baltaladilar o gun kriptonun ici bosalmaya basladi ordan itibaren dusuyoruz. guvensiz bir yatirima dondu.
freedomm06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
freedomm06 ()21.350 den short girilmesi gerekiyordu. burdan girilmez artk önümüzde 19.800/20.300 arasında destekler var oraları test edecek özellikle 20.000 destegi hayati öneme sahip Altın a sarkar ve yukarı cıkamazsa tehlike canları bir daha calar
honourr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Sorma 15 dk önce snx almıştım zararına sattım
0BeğenmedimŞikayet
freedomm06 ()yako bu gidişle ikili dipte tutmayacak gibi hacim yok malesef para girişi cok zayıf normalde 17.600 den sonra deli gibi alış olması lazımdı zar zor 21.800 lere cıktı ayrıca 2 hafta oldu ma200 desteginin Altın da kapattık yaklasık 12 yıldır ma200 desteginin altında nerdeyse 2 hafta ust uste kapatmamıs btc . dolar endeksinin düşmesini bile takmıyor artık criptolar önceki yıllara kıyasla dibi gördügümüz halde kucuk yatırımcıyı bırak büyük fonlar bile bu seviyelerden almaya cekiniyor acilen iyi haberlerin gelmesi gerekiyor iyi haberlere bile tepki vermiyor nerdeyse gidişat iyi degil benim için sorun degil hiç içerde kalmadım şükür gerekirse zararınada olsa stop oldum zararımı yine cıkardım ama içerdeki arkadaşlar adına üzülüyorum zararlarını cıkarmaları yıllar alabilir bu gidiişle
0BeğenmedimŞikayet
honourr ()Short girdiniz mı hocam?
0BeğenmedimŞikayet
lehfi ()Hay Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Yako54 ()Hocam o mesajini kacirmisim. ikiz tepe formasyonuna devam yani tobo yok o halde( senin ikili dip beklentin gerceklesecek gibi o zaman
0BeğenmedimŞikayet
freedomm06 ()yako kardeşim kanalın dun kırıldıgını belirtmiştim bu kanal dun akşam kırıldı dikkatli olun denilmişti zaten bu gunde kanalın uzerine atamadıgını belirtmiştik dikkatli takip etmemişsin
0BeğenmedimŞikayet
Yako54 ()Ah hocam bunu yarim saat once atsana(