Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmedi_Anka ()Vedat Bey yazılarınız çok aydınlatıcı gerçekten sizi tebrik ederim, piyasaya büyük resimden bakmamızı sağlıyorsunuz Ben dahil herkes günübirlik trade etmek derdinde olaya uzun soluklu bakamıyoruz maalesef, dedim ve al- sata geri döndüm :)
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()Peki doğru yer neresi vedat kardesım
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Evet ne yazıkki
Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Bi söz varya, yatırım yapmak bir tohumun filizlenip büyüyüp Çimen oluşunu izlemek gözlemlemek gibi. Öyle gerçekten
Kahve_rengi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kahve_rengi ()Kısa vade 1 gün, orta vade 1 hafta, uzun vade 1 ay olarak baz alırsanız kaybedersiniz, ozet bu olsa gerek. piyasa yapıcıların vade anlayışı farklı, herifler sabırlı, dantel gibi uzun uzun işliyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()İyiyim bende btc yönünde hala karamsarsın sanırım yazını dogru mu anladım
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Hocam hot dip fiyatından 3x yukarda. Xrp nerdeyse aynı fiyatta :)) bu sürecin sonunda altlar daha düşer mi düşer. 2019 13k tepesinden sonra 2020 martta 3.7k da altlar en dibi yapmıştı. Yani hodl için doğru zaman değil. Hodl için btc buralardaki doğru tercih.
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Kesinlikle abi. Yani bu işin tecrübesi trend bilmek formasyon bilmek değil. Akşama kadar buraya grafik doldururuz bin senaryo çizeriz. Ama iş teknikte değil temeldedir.
Temeli kuvvetli olan herkesin tek ortak noktası vardır. Önceki ayı marketini yada boğa marketini yaşamıştır. Bu borsadada emtiada da her yatırım branşında böyle.
O yüzden uyaralım da, gerisi insanların takdiri
Saudi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umm_7 ()Haaa ... vedat TM ben şimdi gördüm mesajıda baya küp devirdim kusura bakma hocam olayı kalktı isminle hitap ederim TM
0BeğenmedimŞikayet
umm_7 ()sağol hocam
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Vedatcigim bu dediğin uzun vede meşakkatli süreci saati saatine iki yıl boyunca yaşayanlardanım insanı bitirir maffeder ama çok sukurki o paraya ihtiyacım yokdu büyük Bi sabırla çok büyük bir zarardan hiç dokunmadan bekleyerek çok güzel Bi karla aldım paramı çekildim kenara aynen dedigingibi şimdi bakiyorumda her düşüsde sanki bedavaymisgibi arkadaşlar saldiriyorlar bazen kenardan izlemesi bile kazandırıyor insana
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()O dönem o bölgelerde altların nekdr düştüğünü gözlemlerseniz henüz orada olmadığımızı düşünürsünüz bence. Yani şuan ufak jetonların hepsi çok pahalı alıp yatmak için. Hepsi elde patlar
frikuva için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Piyasa yukarı gidebilir, her jeton yürüyebilir ama ben şuan sadece bitcoin shortlamak için pozisyon açıyorum. sanada tavsiyem bu olur.
Ama kısada 3 ve 3.4 rakamlarını teste gidebilir. Geçerse yürür
umm_7 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Tşk ederim iyim sen nasılsın
Mrvv27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Hocam 2017 sonrası 6100 yapıp 12k ya kadar çıktı binance de. Ardından 6.5 k civarından 3k ya kadar düştü. Bayağı süründü 3.5k ile 4k arasında. Sonra bir bahar sabahı fırlattılar uyduyu 13k ya kadar. 2019 da. 2020 martta malum düşüşü yaptı yine 3.7 kya. Sonra 69k yolculuğu. Biz şu an 2019 da gördüğü 3k dip ile 4k arasındaki konsolidasyon bölgesindeyiz fikrimce. Yani dip 17.600 tepe 22 civarı falan. Gidip gelecek bir süre.
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Yok o anlamda demedim yani hoca demene gerek yok :) ben eğitimli birisi yada o sıfatta biri değilim
0BeğenmedimŞikayet
umm_7 ()Klavyeden öyle gitmiş hocam afedersin
Ben long acıcaktım küçük çerezlik iyi giderse pozisyon büyütüyüm dedim
0BeğenmedimŞikayet
Mrvv27 ()Merhaba vedat nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Vedat desen daha güzel olur müdürüm :)
Almak mi istiyorsun yoksa malda mısın
0BeğenmedimŞikayet
umm_7 ()vedat hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
umm_7 ()Vefat hocam runede birşeyler olma ihtimali varmı
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()10 liraya aldığınız malı 15 e satmakta kar. Aynı malı siz 10 liradan alırken 2 liradan alıp 15 bile değil 10tl ye satmak ta kar.
Acele etmeyin etmeyin. Vallahi daha iyi fırsatlar gelir, hayal etmediğiniz şeyler görürsünüz. Ama öyle bi an gelirki, çevrenizde insanlar artık piyasadan tamamen gitmiş ve bomboş bi futbol sahası gibi kalmıştır ortalık. İşte o Tılsımlı anı yaşayabilenler ne mutlu size :)
Alıp satıcı değilseniz çok açık söylüyorum almayın. Ama Büyük vurmak istiyorsanız hodl için satarkende alırkende uzun süre bekleyin kovalayın