Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Gitti 19700 ler
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()ufak ufak oynamak lazım
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Gelecek demiyorum tahmin yürütüyorum
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Market gerçekten berbat
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()LIT dipler 7 haziran 12 haziran 17 haziran 22 haziran demek 27 haziran yeni dip olabilir
tepeler coklu oldugundan tek tepe yok 8 haziran 13 haziran 19 haziran 23 haziran 5-6 gun dersek
27 haziran dip sonrası 28-29 haziranda 1.3-1.32 gelebilir
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()18 ler gelecek demiştiniz
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()ya bende oylesine oynadım paramın bir kısmı ile kar kısmını 400$ ı tl e cevirip
aktardım bankama hep oynadıgım layloy param duruyor 900$ . SAND den yedigim
9000$ kazıgını unutmadım o zaman dolar dusuktu 85000 tl kacmıştı bana
onu dolar ila kapattım şimdi civciv yemi parasıyla oynuyrum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Şu dönemde parası olan mantıklı yatırımcı kalıcı yatırım yapmıyor. Borsalardan da her türlü oyun gelebilir . CZ dün düşüşler bitti gibi bir şey söyledi. En son boğayım dediğinde BNB ye çok ucuz diyordu. Yüzde 80 düştük. Dikkatli olmak gerekir bu günlerde
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()haaa haziran agustos 2021 e bakıp 1 ayda 3x derlerse 1.5$ da gelebilir
1BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()Litde 2 defa da 900$ cık a 400$ kazandım sence zirve neresi bence 1.3$ ustu yok oradanda
0.65 lere salabilir sence?